Yenilikçi Alman Marka

19-03-2018 20:43
Yenilikçi Alman Marka

Yenilikçi Alman Marka  



Almanya da 1973 yılında yenilikçi fikirleri ile balıkçılık sektöründe liderlik koltuğuna oturmuş bir markadır. Her zaman kendine özgü ürünler tasarlamak bu markanın bu sektördeki stratejisi olmuştur. Bir strateji belirlemek her zaman balıkçılık sektörüne hizmet veren markaların ilk hedefi olmuştur. Zamanın hızla ilerlemesi yenilikçi düşünlerin taze kalmasında çok büyük etkendir.

 


Olta makineleri, olta kamışları konusunda son 1 yıl içerisinde tel ve metal kılavuzları fuji kılavuzları getirmişlerdir. İşte bunu yapan cormoran balıkçılık markasından başkası değildir. Kamışlar konusunda ilk adımları siyah- beyaz kısa parçadan oluşan teleskopik kamışlar olmuştur. Daha sonraki yıllarda ise fuji kılavuzları ile donatılmış şekilde olanları tasarlanmıştır. Bu değişimleri balıkçıların ihtiyaçları ve gelişen zaman belirlemektedir.

 


Yıllar ilerledikçe balıkçılık malzemelerinden olan karbon kamışlar üretilmeye başlanmıştır. Karbon kamış konusunda cormoran marka da diğer markalar gibi gerekli üretimi yapmıştır. Bir kamışın hassas ve esnek olması onun avlanmada bize büyük fayda sağlayacağı anlamına gelmektedir. Kamışın kırılmaması için hassas olan karbondan üretilmesi gerekmektedir. Bu nedenden dolayı piyasada olan birçok kamış yüksek karbondan üretilmiştir.

 


Kamışların yanı sıra olta malzemeleri içinde makinalarda büyük öneme sahiptir. Bu anlamda da cormoran rakipleri ile büyük yarış içerisindedir. Isırık gösteren makinalar konusunda ilk olarak rakiplerini bu anlamda bir adın geriye atmıştır. Her bir balıkçılık malzemesi konusunda detaylı incelemelerini yapan markamız cormoran misinalar konusunda da bizlere son derece yardımcı olmaktadır.

 


Günümüzde yoğun olarak kullanılan misinalar kendi içlerinde çeşitliliklere ayrılmaktadır. Monofilament misinalar konusunda cormoranmarka piyasada son derece güçlü ürünlere sahiptir. Sadece monofilamentler ile değil örgü misinalar konusunda da yenikleri ile ön planda olan markalar arasındadır. Çeşitlilik konusunda piyasada büyüyen bir sektör vardır. İşte bu sektörde boğulmamak için değişen yeniliklere ayak uydurmak önemlidir.

 


Balıkçılık denizlerde ve sularda geçmesi dolayısı ile birçok detayı da beraberinde getirmektedir. İlk avlanmalar balıkçılık sektöründe canlı yemlerle yapılırken günümüzde yenikler ile tasarlanmış olan sahte yemler ile yapılmaktadır. Cormoran sahte yemler konusunda da ilerlemeleri bırakmamıştır. Bunun yanına balıkçılık sektöründe kullanılan aksesuarlar konusunda da üretimleri mevcuttur.

 


Balıkçılık malzemeleri konusunda aksesuar dendiği zaman akıllara kamış çantası, balık kovaları, kamış ayakları gibi daha saymakla bitmeyecek bir ürün yelpazesi akıllara gelmektedir. Her bir aksesuarın kalitesi çok önemlidir. Bazı aksesuarlar kullanım açısından malzemelerimizi korumak görevini üstlenmiştir. Bu nedenden dolayı o ürünlerin seçimlerinde daha da dikkatli olunması gereklidir.

 



Tüm Cormoran Ürünleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.