Yağmurluk Modelleri

Yağmurluk Modelleri

YAĞMURLUK MODELLERİ

Outdoor giyimin vazgeçilmez ürünlerinden olan yağmurluklar birçok iş yeri içinde kullanılması gereken önemli giysilerdendir. Önceleri sadece balıkçıların, işçilerin kullandığı yağmurluklar günümüz modasında yerini almıştır. Her yaş gurubu için özel tasarlanmış, farklı ölçü ve desenlerde yağmurluk modelleri bulmak artık çok kolay. Hafif olması ve su geçirmez özelliklerinden dolayı günlük yaşamda sık sık gördüğümüz yağmurlukları her yerden temin etmek mümkündür.
 
Doğa sporları olarak adlandırdığımız outdoor sporlarda da yağmurluk çok sık talep gören bir outdoor giyim üründür. Kullan at modeller ya da uzun süre kullanabileceğiniz yırtılmaz kumaşlardan tasarlanmış yağmurluklar beklenmeyen sürprizleri ortadan kaldırır. Çıktığınız bir doğa yürüyüşünde aniden bastıran yağmura karşı yağmurluklar hem taşınması bakımından kolay hem de ihtiyaçtır.
Bayanlar için beden ve renk seçenekleri çok geniş olmakla birlikte çocuklar için üretilen yağmurluk modelleri de mevcuttur. Standart modeller ve panço tipi modeller bulunmaktadır. Ayrıca yağmurluklar alt ve üst olmak üzere takım halinde de satılabilmektedir. Tam koruma için tercih edilen ürünlerdir.
Kullan at modeller çok uygun fiyatlıdır. Fakat takım halinde satılan ya da kaliteli yağmurluklar 50 – 200TL arasında değişim göstermektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.