Trabucco Ürünleri

19-03-2018 21:39
Trabucco Ürünleri

Trabucco Ürünleri  


Bir insanın balıkçılığa tutku ile bağlı olması sonraki yıllarda ilerlemesini ve hatta dünya markaları arasında yerini almasına bile ilerleyebilmektedir. Günümüzde birçok markaya baktığımız zaman kurucularının büyük bir balık tutkusu ile bu işe başladıklarını görmekteyiz. İşte trabucco adlı markamızın hayata geçişi de balıkçılığa tutku ile başlayan kurucusu Roberto Trabucco tarafından temelleri atılmıştır.

 


1986 tarihinde kurulmuş olan marka ilk yıllarında bu yana balıkçılık sektörüne hizmet veren piyasada dünya devleri arasında yerini almaktadır. Bir markanın dünya devleri listesine girebilmesi için kaliteli ve ihtiyaçlara doğru cevaplar verebilmesi gereklidir. Markamız trabucco balıkçıların ihtiyaçlarına kalitesi ile cevap verebildiği için bu kadar sağlam bir yere sahip olmuştur. Tabi sadece3 kalite yeterli olmamaktadır. Bunun yanına ürün çeşitliliği de eklemek rakiplerin bir adım önüne geçmek demektir.

 


Ürün çeşitliliği anlamında da balıkçıların beğenisini kazanmış olan trabucco Avrupa pazarlarında da oldukça çok bilinen ve adından söz ettiren marka olmuştur. Sistemli ve titiz çalışmasının yanı sıra markanın kendisine özgü prensipleri vardır. Rakipsiz kalite çizgisi, dayanıklı mallar ve doğruluk gibi çalışma prensipleri ile ürünlerini tasarlamış olması onun gerçekten bulunduğu yeri hak ettiği anlamına gelmektedir.

 


Her alanda olduğu gibi balıkçılık sektöründe de düzenlenmiş olan turnuvalarda kullanılan ürünler arasında trabucco marka ürünler genel olarak birincilik koltuğunu almaktadır. Aynı zamanda bir markanın bulunduğu yeri koruması da gereklidir. Bu anlamda yenilikçi ve geliştirici çalışması sayesinde şampiyonluk koltuğunu korumaktadır.

 


Avrupa geneline baktığımız zaman birçok ülkede balıkçılık sektöründe yoğun olarak kullanılan malzemelerin geneli trabucco markasına ait olduğunu görmekteyiz. Balıkçılık sektöründe kullanılabilecek olan bütün malzemelerin üretimi konusunda çalışma yapan nadir firmalar arasında da bulunmaktadır. Balık avcılığında olta makinesi, kamış, misina, iğne gibi malzemelerin yanı sıra teknede de kullanılabilecek olan balık bulucu gibi ürünlerin üretimi konusunda da kalitesi ile titiz bir şekilde çalışma gerçekleştirmektedir.

 


Balık bulucular denizlerde kullanılan ve oldukça farklı bir üründür. İnanılmaz bir ürün olan balık bulucular nerede balık olduğunu ve ne kadar bir derinlikte olduğuna dair bizlere bilgi vermektedir. Bahsi geçmekte olan bu ürünü hem tatlı su da hem de tuzlu suda kullanabilirsiniz. Balık sürülerinin hareket halinde olmasında onların nerede olduğuna dair harika şekilde bilgi veren bir üründür. Bu ürün konusunda da trabuccomarkasının ürünleri kaliteli şekilde tasarlanıp üretilmektedir.

 


Markanın ürünleri sadece tek bir çeşitten değil sizlerin kullanım ve zevklerinize göre farklı ürün yelpazesi de mevcuttur. Müşteri memnuniyeti ve tatmin edilmesi markanın önde gelen çalışma prensipleri arasında bulunmaktadır. Rekabet piyasasında büyük ölçüde gelişmeler gösteren markanın ilk hedefi balıkçının başarısıdır.

 



Tüm Trabucco Ürünleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.