Teknoloji Dostu Dam Marka

19-03-2018 19:06
Teknoloji Dostu Dam Marka

Teknoloji Dostu Dam Marka  



Profesyonel balıkçıların amaçladıkları sorunsuz bir şekilde balık tutmayı hedeflerler. Son dönemlerde balıkçılık giderek artmaktadır. İlk yıllarda bilinçsiz bir şekilde avlanmalar sonucunda balık türlerinde gerilemeler ve var olan balıklarda artık daha tedirgin bir şekilde yaklaşmaktadırlar. Bu nedenlerden dolayı avlanmalar belli kurallar çerçevesinde yapılmaktadır. Bu kuralların yanı sıra kendimizin de bilinçli olması gereken noktalar vardır.


Kurallar uygulamanın yanı sıra balıkçılarımızın sıkıntısız bir avlanma gerçekleştirmek isterler. Bu avlanmalar içinde gerekli olan donanımlar sağlanmalıdır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan balıkçılık içinde birçok marka ile birlikte profesyonellerin tercihieri arasında yer alan dam ürünleri de bulunmaktadır. Diğer bütün markaların hedefi gibi bu markamızın hedefi de balıkçılığa başlayan bir amatörün kendisini geliştirmesi, profesyonel bir balıkçı içinde avlanmasının sorunsuz geçmesidir. Her iki balıkçınında gerçekleştirmesi istenilen avlanmada eli boş dönmemektir.

 


Teknolojinin niğmetleri arasında yerini alan dam marka ürünler bir balıkçı için gerekli olan bütün malzemelere sahiptir. Son teknoloji ile sınırlı sayıda üretimi yapılan olta makinelerine sahiptir. Sitemli ve düzenli bir sırayı izleyerek üretilen bu makineler ilk olarak makine tasarlanır, arkasından hazırlık yapılır ve daha sonra oluşturulan bu fikirler geliştirilip sıkıca yapılan testler sonucunda da dayanıklığı test edilerek üretimleri gerçekleştirilir.

 


Ürün yelpazesinde sadece makineler değil; kamışlar, iğneler, kamış çantaları, silikon yemler, misinalar bulunmaktadır. Sıkı bir çalışma iledam marka ürünlerin hedeflediği teknoloji ile kendisini en iyi düşeyde geliştirmek ve kalitesine yeni kaliteler ekleyerek profesyonellerin ilk tercihi arasına girmektir. Teknik olarak avlanma yöntemlerine uygun olarak tasarlanıp geliştirilen markanın ürünleri yeniliklerine yenilik katmaktadır.

 


Yapılan testler sonucunda ispatlanmış kusursuzluğa ve neredeyse zarar görmesi imkânsız şekilde tasarlanmıştır. Misina sarımları, paslanmaz içyapısı ile balıkçılara sorun çıkartmayacak şekilde üretilmeye devam eden dam ürünlerinin geçmişi de efsane şekilde anlatılmaktadır. Kusursuz kullanmak için gerekli birçok şeyi düşünen markada makinaların kolları kullanımı kolaylaştırmak için katlanabilir alüminyum pratik olarak geliştirilmiştir.

 


Fabrika hataları ve materyallerden oluşan arızalar için ömür boyu garanti veren bir marka olması da kendine güvenirliliğini kanıtlayan maddeler arasındadır. Devam eden ürün özellikleri arasında azami mukavemet, hafiflik, önden kalama ve çoklu diskin yanı sıra kalaması hassas şekilde ayar yapabilmektedir. Ürünlerin paslanmamaları balıkçıların hem maddi olarak hem de sorunsuz şekildeki balıkçılık için bir hayli önemlidir. Elinizden bırakamayacağınız şekilde dış dizaynları da kusursuz şekilde üretilmiştir.

 



Tüm Dam ürünleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.