Teknedeki Dedektörünüzü Tanımak İstermisiniz

19-03-2018 09:45
Teknedeki Dedektörünüzü Tanımak İstermisiniz

Teknedeki Dedektörünüzü Tanımak İstermisiniz

Balık bulucu diğer adı ile fish finder günümüz balıkçılarının çok fazla kullandığı yardımcı balık av malzemelerindendir. Çok yardımcı olmaktadırlar balıkçılara evet diğer balık malzemeleri gibi balık bulucularınında birbirinden farklı markaları bulunmaktadır. Ne kadar keyifli bir balık avı düşlüyoruz değil mi. İşte bu keyifli balık avımızın içerisinde bizim keyfimize keyif katacak yardımcı malzemelerden en önemlisi en kıymetlisidir fish finder balık bulucusu. Her balıkçının kafasında düşündüğü farklı balık bulucu cihaz farklı özelliklerde olacaktır. Bu yüzdendir ki markalar değişik özellikler ile her balıkçıyı düşünerek üretim yapmışlardır. Balık bulucu fish finder ile her balığı kolayca oltanıza düşürebileceğiniz aşikârdır. Balık bulucu bu zamana kadar kullanmadıysanız ben ne kadar geç kalmışım diye düşünmeden edemeyeceksiniz.

Garmin markası da bu diğer markalar gibi siz balıkçıları çok yakından düşünmektedir. Garmin balık bulucu balıkçı gemilerinde ve teknelerinde 1 tane hatta 2 tane bile bulunabilmektedir. Eğer ki arkadaşınızla balık avına giderseniz yalnızca sizin değil ikini zinde olması gereklidir bu muhteşem üründen. Rahatlıkla balıkların yerleri tesbit edilmektedir.

Belli bir derinlikte o her garmin balık bulucuda farklı olsa da olan balığın hemen çırpınışlarını buluverir. Ekranları Garmin balık bulucu nun değişiklik göstermektedir. Ekranı gayet parlaktır, net olarak balıkların nerede olduğunu görebilmektesiniz. Fakat balığın cinsine ait bilgiler içermemektedir. Ayrıca aslen ingiliz yapımı bir ürün olmasına rağmen Türkçe dil desteği ile siz kullanıcılarını düşünerek rahatça kullanabilmenizi sağlamıştır. Kimi modelleri gri tonlamalıyken kimileri renklidir bu da sizin tercihinize kalmıştır. Renkli olanların fiyatı çok daha pahalıdır. Denizin derinliğini ayrıca sıcaklığını da gösterirler. Su geçirmez yapıdadırlar. Eğer ki bilmiyorsanız balık bulucu kullanmayı,Garmin balık bulucunuzu aldığınız anda yanında verilen kullanım kılavuzunun altını üstüne getirmelisiniz.

Üstün özelliklerinin bilmeden yanınızda bulunmasının hiçbir anlamı yoktur. Kullanım Kılavuzunda gördüğünüz ufak bir bilgi belki çok önemli bir anda size '' oh be '' dedirtir kim bilir. Garmin balık bulucuda dıştan takılabilme özelliği bulunmsı sürekli elinizde tutmanızı gerektirmeyeceğinden daha hızlı ve pratik olmanızı sağlar.

Balık hedeflemeleri dip taraması da yapılabildiği gözden kaçmamalıdır. Bulunduğunuz konumu hızlı şekilde belirleyebilmektedir. GPS alıcısı olanlar da çok sayıda mevcuttur. Bu GPS alıcısı sayesinde işte konumumuzu belirleyebilmekteyiz. Denizciler konum belirleyicileri daha çok sevmektedirler. Nerede olduklarını bilmek onları daha çok meraklandırmaktadır. Bazı modellerinde dokunmatik ekran özelliği bulunmamaktadır. Dokunmatik ekranlı olanlar daha hassas olmaktadırlar ve daha hızlı yapıdadırlar. Ağırlık olarak her bir garmin balık bulucumodelinin farklılık gösterdiği görülmektedir. Sonar kaydı yapması cihazı çok çok daha kullanışlı hale getirmektedir. Ekstra özellikler olarakta alarmları, kronometreleri olan modelleri mevcuttur. Su sıcaklık sensörü olanları da vardır. Kablosuz bağlantısı olan modelleriyle tüm alıcılarının gözleri üzerindedir. Tüm Garmin Balık Bulucular İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.