Tekne Römork İstiyorsanız Balıkmarketimi Ziyaret Ediniz

19-03-2018 09:47
Tekne Römork İstiyorsanız Balıkmarketimi Ziyaret Ediniz

Tekne Römork İstiyorsanız Balıkmarketimi Ziyaret Ediniz

Tekne ile balık avına çıkmak için belirli malzemelerimizin tam olması gerekmektedir. Bu malzemeler ise belli tekne malzemeleri olarak sınıflandırılmaktadır. Her biri değişik gruplara girmektedir. Örneğin ; tekne sintine malzemeleri , tekne elektrik ekipmanları, tekne römork malzemeleri gibi… Öncelikle tekne römork malzemelerini tanımadan önce tekne römorkunu basitçe tanıtmak istiyorum. Teknenizi kolay şekilde indirip çekebilmenizi sağlayan araca verilen isimdir. Teknenizin alt kısmına zarar vermeden yavaş şekilde kayarak denize indirilmesini sağlamaktadır. Tekne şaseleri kuvvetli olmalıdır. Makaralarının kauçuk olmasına özen göstermelisiniz.

Tekne Römork Malzemeleri Ayrıca paslanmaya karşı da son derece dirençli olabilsin ki teknenizin performanssını daha üst seviyelere çıkarsın. Her markanın kendine özgü çok güzel saymakla bitmeyecek kadar çok nitelikleri vardır.

       Şimdi gelelim tekne römork malzemelerine nedir bu tekne römork malzemeleri diye soranlara cevap olaraktan kısaca açalım. Römork dişi fiş ve erkek fiş olması gereklidir römorkunuzda. Römork lambanız su geçirmez olmalıdır. Darbelere karşı titreşimlere ve paslanmaya karşı da dayanıklı olması gerektiği unutulmamalıdır. Römork malzemelerinden olan römork bağdaştırıcısı çok dayanıklı olmalıdır ayrıca güvenlik kilidi olmazsa olmazıdır. Sıra römork vincine geldiğinde ise farklı ağırlıklarda farklı lbslerde satışa sunulurlar. Bu sebeple fiyatları da farklılık göstermektedir. Elektirikli römork vinçleri de olduğu unutulmamalıdır. Bu vinçlerin ise watlarına göre fiyatları farklılık göstermektedir.Korozyona dayanıklı malzemelerden üretilmesine dikkat etmelisiniz. Oksitlenmesi durumunda kötü sonuçlara sebebiyet vererek sizi zor durumda bırakabileceğinden bu uyarıyı es geçmemenizi şiddetle öneririm.

Kullanırken rahatça kollarınızı yormayacak şekilde çevirilebilecek kolları tercih etmelisiniz. Dişli el vinçlerinin kullanımı daha kolay olduğu bilinmektedir.

Tekne römork malzemeleri arasındaki römork bacağı ise römorkun ucuna yerleştirilir. Teknenizin yüksekliğinin kolay şekilde ayarlanması sağlanır. Tekne doğru açıya geldiğinde kolay şekilde aşağı indirilmektedir. Yardımcı olmak açısından size en yardımı dokunan eleman römork bacağı malzemeniz olacaktır. Römorkunuzu hareket ettirme aşamanızda takozlarınız ile römorkunuzu güvene almayı gözden kaçırmamalısınız. Römork vinçi için gerekli vinç kablosunun ise değişik metrelerde kilolarda ucunda soru işaretine benzeyen kancası ile bir bütün olarak bulabilmeniz mümkündür. Römork malzemelerinden takozlar az öncede bahsedildiği gibi güvenliği sağlamak amaçlıdır. Teknenin iki yanına ya da ön tarafına dayanması amaçlı üretilmişlerdir. Genel olarak kauçuk malzemeden yapılırlar. V şeklinde olduğu gibi yuvarlak şekilde de olanları mevcuttur. Bu tekne römork malzemelerinin de uzunluk ve çapları vardır buna göre satılmaktadırlar. Römork kullanırken çevrenizdekilerin ve kendi güvenliğini riske atmadan kullanmaya özen göstermelisiniz. Kolay gözüken ama özen ve ince işçilik isteyen önemli bir iştir römork kullanımı tekneniz ne denli kıymetli ise römorkunuza da o denli özen ve hassasiyet göstermeyi ihmal etmemlisiniz. Çünkü tekne römork malzemeleri olması için römorkunuzun olması şarttır. Römork daha önce hiç kullanmadıysanız kullanmadan önce tecrübeli bir bilene danışmanızı öneririm. Tüm Tekne Römork Malzemeleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.