Suzuki Çevreci 4 Zamanlı Motor

Suzuki Çevreci 4 Zamanlı Motor

Suzuki Çevreci 4 Zamanlı Motor  


Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile birçok alanda olduğu gibi balıkçılık ya da daha doğrusu su taşıtları alanında da oldukça ciddi boyutlarda ilerlemeler olmuştur. Eski dönemlerde suyun üzerinde hiçbir şekilde dolaşmak ya da avlanmak mümkün değildi. Fakat günümüze baktığımız zaman oldukça modern teknoloji ile gelişmektedir.

 


Artık günümüzde hem avlanma için hem de büyük teknelerden kıyılara ulaşımı sağlamak adına şişme botlar ya da motor ile çalışan küçük tekneler kullanılmaktadır. Bu şişme botlar ya da tekneler için benzinli motorlar kullanılmaktadır. Bunlardan en çok kullanılanı ise Suzuki 4 zamanlı motorlar ve diğer motorlardır.  Piyasada oldukça çok deniz motoru üreten firma bulunmaktadır. Bunlardan en çok tanınanı ve dünya ortalamasında ikinci sırada yer alan marka ise Suzuki’dir.

 


Eski dönemlerde 2 zamanlı olan motorlarda mevcut iken çevreye vermiş olduğu kirlilikten dolayı kullanımı yasaklanmıştır. Şuan ise Suzuki 4 zamanlı motorlar hem çevre dostu denmekte hem de kalite olarak oldukça ön plandadır. Benzin ve yağ bölmesi ayrı şekilde tasarlanmıştır. Bu da çevreye kirlilik vermemektedir. Piyasada Suzuki 4 zamanlı motorlar maksimum 350 beygir gücüne sahiptir. Kullanıcı tarafından en çok beğenilen özelliği ise sessiz bir şekilde çalışıyor olmasıdır. Hem gürültü çıkartıp gürültü kirliliği yapmamakta hem de 2 zamanlı motorlar gibi yağını dışarı boşaltarak çevre kirliliği yaratmamaktadır.

 


Suzuki 4 zamanlı motorlar en önemli teknik özeliği olan güçtür. Krank mili tam 360 derece döndüğü zaman güç üretmektedir. Benzin elektronik ya da mekanik olarak bir cihaz ile yanma odalarına gider ve değişik, sübab gibi parçalar aracılığı ile güç elde edilir. Tasarım açısından karışık bir yapıda gibi görünse de oldukça kullanışlı bir modeldir. Bakımı sık bir şekilde yapıldığı zaman uzun süre kullanılabilecek bir motor modelidir.

 


Sitemizden hem modelleri hem de teknik özellikleri konusunda fiyat alabilirsiniz. Yıllar geçse de kullanımı hiç bitmeyecek ürünlerden birisi olan bot motorları sadece çıkılan balıkçılıklarda değil denize açılan büyük yatların, gemilerin ve teknelerin şişme botlar ile kıyıya ulaşımlarını sağlamada kullanılan son derece faydalı bir üründür.

 


Piyasada Suzuki 4 zamanlı motorlar alanında Amerika’nın hemen arkasından gelmekte olması da onun kullanım alanı konusunda ne kadar geniş bir yelpazeye sahip olduğunu göstermektedir. Fiyatları ise her motorun teknik özelliğine göre farklılık göstermektedir.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.