Silstar Marka Makinalar

19-03-2018 20:31
Silstar Marka Makinalar

Silstar Marka Makinalar  


Güvenilirlik, işlevsellik ve bunun yanında değer kazanmak bu markanın başlıca görevleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Her marka gibi silstarda üzerine düşen görevleri layığı ile yerine getirmektedir. Gerekli olan balıkçılık malzemelerinin başında gelen olta makineleri konusunda silstar makineler ileri teknoloji ile hazırlanmaktadır. Avlanma sırasında kullanılacak olan makinelerin özelliklerini belirleyen avlanılacak yer, balık ve avlaktır.

 


Saymış olduğumuz makine seçmede işe yarayan bazı özellikler doğru şekilde avlanmamız ve balığı rahat yakalamamız için gerekli olan temel özelliklerdir. Kıyıdan at çek yöntemi için kullanılacak olan makinenin özelliklerine bakılacak olursa; ağırlıkları değişkenlik gösteren makinaların spin avcılığında kullanılacak olanları maksimum 450 gram gibi ağırlıklara sahip olması gereklidir. Oldukça çok çeşidi bulunan silstar makinalar spin avlanma yöntemi için gerekli olan ağırlıkta çeşitler mevcuttur. Diğer yandan makinemizin bilye sayısının 6’dan fazla olması daha rahat kullanım sağlayacaktır. Ayrıca makinelere fren sistemi adını kalamanında önden olması gereklidir.

 


Değişik şekillerde ve modellerde olan makineler birçok detaylar düşünülerek hazırlanmıştır. Silstar tierra besleyici 6 fs model makinenin özellikleri, ABS grafit makara sistemi ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Avlanma faaliyetlerine kullanıcılara sunmuş olduğu kaliteden dolayı adından söz ettiren silstar makinalar kolaylıkları ile de anılan markalar arasındadır. Bu gibi özellikleri ile uygun fiyatlarla kalite arayan balıkçılar için tercih seçenekleri arasında bulunuyor. Çıkrık makinaları, surf makinaları ve spin makinaları gibi birçok avlanma çeşidindeki makinayı bünyesinde barındırmaktadır.

 


Büyük ve güçlü balıkların avlanmasında özelliklede tekneden avlanmalarda çıkrık makineler kullanılmaktadır. Çıkrık makineler iki ana başlığa ayrılmaktadır. Casting ve trolling olarak adlandırılan makineler, silstar makinalar markası altında kaliteli olarak bulunmaktadır. Bunların yanı sıra atış çıkrıkları Avrupa’da ve Amerika’da yoğun olarak kullanılmaktadır.

 


Çıkrık makineler daha çok ip sarma kapasitesine sahiptir. Aynı zamanda daha güçlü balıkların yakalanmasında büyük güç göstermektedir. Avlanmaları kıyıdan doğal ve sahte yemler aracılığı ile yapılan avlanmalarda makaralı makineler kullanılmaktadır. Balık severler tarafından neredeyse her gün binlerle silstar makinalar satılmaktadır. Bunun satılmaktaki etkisi tabi ki de kalitesidir. Her gün satılan binlerce ürünler satılmakta olduğu gibi üretimleri de yenilenen teknoloji ile devam etmektedir.

 


Yıllar geçtikçe balıkçılığa gösterilen önem gittikçe artıyor. Bu artan önem sonucunda kaliteli olan markalarda ön plana çıkmaktadır. Öne çıkan markalar arasında silstar makinalar yerini almaktadır. Balık tutmakta işe yarayan olta makinalarının önemi hiç şüphesiz ki büyüktür. Balık yakalamakta işleri oldukça kolaylaştırmaktadır.

 



Tüm Silstar Makinalar İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.