ŞARJLI EL FENERİ

19-03-2018 12:45
ŞARJLI EL FENERİ

ŞARJLI EL FENERİ
 

Çağların ilk dönemlerine bakacak olursak günümüze kadar oldukça çok değişim ile gelmişiz. Gelinen şu son noktada aslında hepimizin kolaylığına olacak ürünler tasarlanmıştır. Bu ürünler tasarlanırken çekilen zorluklar ve sıkıntılar düşünülerek hareket edilmiştir.

 


Sadece günlük yaşamımız baz alınarak değil tüm yaşamımız boyunca yaptığımız her iş için üretilen kolaylık sağlayan ürünler üretilmiştir. İş hayatımız olsun eğlence hayatımız olsun hepsinde değişik faydalar sağlayacak ürünler üretilmiştir.

 


Gelelim bize fayda sağlaması amacı ile üretildiğini düşündüğümüz ürünlerden birisine. Bu ürünlerden birisi şarjlı el feneridir. Elektirik bildiğimiz gibi bizleri aydınlatmada kullanılmaktadır. Seyyar olarakta taşımamız pekte mümkün olmayabilir. Bu da çoğu zaman bizlere sıkıntı doğuruyordu. Çıktığımız balıkta ya da yaptığımız kampta aydınlanmak için sadece ateş kullanılması gerekiyordur. Bu tarz sorunların ortadan kalkması rahatımızı düşünerek tasarlanmış bir üründür.

 


Sadece pil  ile değil şarj ile de çalışmakta olan bu aletler, son dönemlerde bizlerin oldukça rahat etmesini sağlamışlardır. Şarjlı el fenerisürekli taşınabilir olmasından ve her daim şarj edilebilmesinden dolayı gayet kullanışlı bir üründür. ŞARJLI EL FENERİ
   Küçük ebatta olması taşınabilirliğinide kolaylaştırmıştır. Pilli çalışanlarının yanında bu oldukça kullanım sağlamaktadır. Kullanım yapacağınız yere göre de seçim yapabileceğiniz oldukça değişik kullanıma sahip olan çeşitleri mevcuttur.

 


El feneri etrafa ışık verip aydınlatması amacı ile kullanılan ve sağdam maddeden yapılmış olan içinde değişik parçaları olan bir alettir. Fenerin iççinde bulunan ampul elektirik enerjisini ışık enerjisine dönüştürür ve böyleliklede etrafına ışık verir fener. İşte içinde bataryası bulunan ve bir kablo ile elektiriğe bağlanarak şarj olan ve daha sonra içinde dolu olan bu elektiriği kullananlarına da şarlı el feneri diye adlandırmaktayız.

 


Değişik özelliklere sahiptir. şarj süreleri ve şarj olan bir bataryanın ne kadar süre gideceği gibi oldukça işe yarar özelliklerine dikkat etmek gerekir. Sürekli şarj edilebilmesi de gerçekten oldukça harika bir özelliktir.genellikle uzun sürede dolan şarjlı el fenerleri uzun sürede de bizi aydınlatır. Hem kampta hem gece çıkılan balıkçılıkta balıkların dikkatini çekmek için ve aydınlanmayı sağlama konusunda da oldukça usta olan bir alettir.

 


Balıkların da dikkatini çekmek konusunda oldukça faydalı olan ürünü sitemizden ya da mağazamızdan tedarik edebilirsiniz. Gece çıkılan yürüyüşlerde ve dağcılıkta da yanımızda olması gereken bir alettir. Bu ürünlerin fiyatları ise şar olma sürelerine, şarjının yeterli olma süresine göre değişiklik göstermektedir. Bir fenerin şarjı ne kadar uzun süre giderse fiyatı da ona göre değişmektedir. Balıkçılıkta da kullanım yapacak isek bu aleti su geçirmez kasa tercih etmmeiz gerekiyor. Su ile temas etmesi halinde daha çabuk hasar görebilir bu da makinemizin ömrünün azalmasına neden olabilir.


Tüm Sırt Çantaları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.