Şampiyon Tubertini

19-03-2018 20:19
Şampiyon Tubertini

Şampiyon Tubertini  



Seçmek istediğiniz balıkçılık malzemeleri markası ne kadar eskilere dayanan bir tarihe sahip olursa işte o kadar güzel olur balıkçılar için. Bir markanın geçmişi ne kadar eskilere dayanırsa işte balıkçılar için üretimleri, tasarımları onların ihtiyaçlarına göre belirlenir. Tubertini markasının geçmişi 1971 yılında küçük bir dükkânda balıkçı tutkunu Gabriele Tubertini tarafından başlatılmıştır.

 


Balıkçılar için saymakla bitmeyecek ürünlere sahip olan markanın içinde bilindiği gibi tubertini makineler büyük öneme sahiptir. Saymakla bitmeyecek olan ürünlerin başında gelen makinenin özellikleri balıkçıların ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Küçük boyutlarda görünmesine rağmen büyük güçler sergileyebilen özelliklere sahiptir.

 


Özellikleri incelendiği zaman makinede aranması gereken özellikler arasında bir makinenin kalaması, bilye sayısı, atarı gibi özelliklere bakılması gereklidir. Tubertini makineleri bilye sayıları diğer markalarda olduğu gibi değişiklik göstermektedir. Bu değişim ise makinelerin kullanım alanlarına göre değişmektedir. Bazı makinelerin bilye sayıları düşük olsa da avlanma sırasında göstermiş oldukları performans takdire şayan şekildedir.

 


Diğer bir özellik başlığı olan kalama ise, bir makinenin avlanma sırasında balığa karşı hem tek olarak hem de misina ile birlikte karşı koymuş olduğu güç düzeneğine denmektedir. Bu özellik tubertini makineler içinde bulunan özelliktir. Bir makinede olmazsa olmazlar arasında olan bu özellik avlanmalarda bizlere büyük faydalar sağlamaktadır. Oltamıza takılan bir balığın normalden 8 kat güç sergilemiş olduğu herkes tarafından bilinen bir özelliktir. İşte bu özellik karşısında misinamız kopma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir. Bunun önüne geçen özellik ise makinenin kalama sistemidir.

 


Teknik özelliklerinin iyi ve kalite olmasının önemli olduğu kadar, dış dizaynının da önemi büyüktür. Almış olduğumuz tubertini makineleruzun süre kullanım sağlaması düşünülerek alınmaktadır. Bir makinenin uzun ömürlü olması onun hem kullanımının temiz hem de makinenin bir takım dış tahribatlara karşı korunaklı olması gereklidir. Bunun için bir makinenin iç iskeletinin tuzlu su karşısında işlevini hemen yitirmemesi için paslanmaz çelikten üretilmesi gereklidir. Bu gibi üretimlerde makinenin tuzlu suya dayanma süre artarken kullanım süresinde beraberinde artar.

 


Makinelerin kendisini kanıtlamış olması da son derece önemlidir. Şampiyonluk geçmişine sahip tubertini makineler kendisini bu anlamda da ön plana çıkartmış markalar içerisindedir. Balıkçı için kullanacağı malzemelere ait markanın güven vermesi son derece önemlidir. Bu anlamda bu markanın öne çıkması da engellenemez bir yapıdır. Yıllar geçtikçe hem balıkçıların ihtiyaçları değişiklik göstermekte hem de teknoloji ile farklı ürünlerde piyasaya sunulmaktadır.

 



Tüm Tubertini Makineler İçin Tıklayınız.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.