Sahteler ve Mitchell

20-03-2018 11:52
Sahteler ve Mitchell

Sahteler ve Mitchell


Avcılık bizlere atalarımızdan kalan bir faaliyet olmakla birlikte günümüzde birçok insanında kendisine tedavi amacı ve sportif faaliyetler arasında bulundurarak uygulamaktadır. Atalarımızdan kalan bu faaliyetler içinde balıkçılık ilk sıralarda yer almaktadır. Nasıl ki silah ile çıkılan avlanmalar var ise balıkçılıkta olta takımları ile yapılmaktadır. Değişik teknik ve yöntemlere sahip olan balık içinde kullanılan malzemeler oldukça çok çeşitlilik göstermektedir.

 


Balıkçılık faaliyetleri içinde kullanılan malzemelerin üst sıralarında yer alan malzeme sahte balıklardır. Piyasada oldukça çok sahte balık markası ve ürünleri mevcuttur. Bu markalar içerisinde mitchell sahte balıklar yer alan eski isimler arasındadır. Sahte balıklar ile balıkçılık disiplininde yapılan avlanmalarda çeşitli sahteler kullanılmaktadır.

 


Çeşitli özelliklere ve renklere sahip olan sahte balıkların kullanımlarında piyasada bulunan birçok sahte balık markası etrafında dönüp durulmaktadır. Fakat piyasada oldukça çok çeşitliliğe sahip sahte balık markası kaliteli bir şekilde satışlara sunulmuş durumdadır. Çok eskilere dayanan bir isim olan mitchell sahte balıklar pek göze çarpmayan isimlerdendir. Sadece bir marka ve model üzerinde avlanma yapmak, yakalanmak istenen balıkların çeşitliliğini düşürmektedir.

 


Balıkçılıkta farklı tür balıklar ile tanışmak için yeniliklere açık şekilde hareket edilmesi gereklidir. Yeni başlayan balıkçılar için yenilikler ve farklılıklar ile çalışmak onların balıkçılık yaşamında da bu yeniliğin devam edebileceği anlamına gelmektedir. Diğer markalarda olduğu gibimitchell sahte balıklar da denizlerde bulunan balıkları kandırmak amacı ile kullanılmaktadır. Dolayısı ile bu amaç ile kullanılan sahteler, yüzüşleri, renkleri ve şekilleri avlakta bulunan diğer balıklara benzer olmalıdır.

 


Avlanma dönemlerinde bazı balıklar oldukça kızgın ve sinirli olmaları itibari ile çekici renkte bulunan sahtelere saldırışa geçeceklerdir. Bu da bize avlanmada büyük bir heyecan ve balık yakalatacaktır. Şunu da hiçbir zaman unutmamalıyız ki balıkçılıkta sabır önemli bir faktördür. Sahte balık ile bir balığı kandırıp yakalamaya çalışmak canlı yem ile yakalamaktan daha zordur. Uzun ve yorucu bir avlanma sonrasında eminim yakalanan balıklar bu yorgunluğunuzu alacaktır.

 


Sahte balıklarla çıkılan avlanmalarda yemin yüzüşünü sürekli şekilde takip etmemiz gereklidir. Sahtelerle yapılan avlanmalarda gerçeğe yakın şekilde hareket ediyormuşçasına hareket kazandırmamız gerekiyor ki balıkları yakalama şansımız artsın. Mitchell sahte balıklarkonusunda çok fazla çeşitliliğe sahip bir marka değildir. Fakat kullanımlardan memnun kalmanız için tasarlanmıştır.

 


Denizlerde ya da tatlı sularda kullanılan sahteler vardır. Bunların hepsinin gerçeğe yakın şekilde hareket etmesi gerekiyor ki bizler avlanmalarımızdan başarılı sonuçlar elde edebilelim. Sadece sahte balıklar ile yapılan avlanma şekilleri vardır. Sahtenin balıkçılıkta yeri oldukça farklıdır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.