Roberto Kuruculu Trabucco

19-03-2018 21:47
Roberto Kuruculu Trabucco

Roberto Kuruculu Trabucco


Balık avcılığı basit yöntemler ve araçlarla, genel olarak sportif amaçlı yapılan avcılık çeşitidir. Hayatımızda uygulamış olduğumuz birçok faaliyet gibi balıkçılık sektörü de tecrübe, teknik bilgi ve beceri gerektirmektedir. Hedeflemiş olduğumuz balığın türüne göre olta malzemeleri belirledikten sonra avlanmanın sahilden mi yoksa gemiden mi yapılacağını belirleyebiliriz.

 


Olta ile avlanmalarımızda avlamak istediğimiz balık türüne göre malzeme seçimleri yapmak gerekmektedir. Bu da demek oluyor ki başarılı bir avlanma gerçekleştirmek için balığımıza göre seçimler yapmalıyız. Seçimleriniz arasında mutlaka trabucco olta misinaları olmasında fayda vardır. İtalyan bir marka olan trabucco kendisini balıkçılık alanında kanıtlamış markalar arasında yer almaktadır. Olta yemlerine iğnenin takılması, balığın cezp edilmesi ve iğneden kurtulmaması gerekir. Aynı zamanda büyük güçler sergileyen balıklar karşısında da misinamızın kopmaması gereklidir.

 


Su ürünleri avlanmalarında, sportif ve ticari balıkçılıkta misinalar yaygın olarak kullanılmaktadır. Kıyılarda, açık denizlerde ve diğer aklımıza gelebilecek bütün sularda olta avcılığında misinanın yeri de her malzeme gibi farklıdır. Farklı yere sahip malzemeler içinde farklı yerde bulunan markalar ile çalışmak başarıyı daha koyla getirecektir. Farklı yere sahip bir marka içinde trabucco olta misinaları direk akıllara gelen ürünler arasındadır.

 


Olta avcılığında bulunan araç ve gereçler genel olarak iğne, kanca, misina, fırdöndü, yüzdürücü gibi malzemelerden amacımıza uygun olarak derecede temin etmek gerekir. Olta balıkçılığında balığın olta iğnesine takılması, yutması ve ısırması sonucunda avlanmalar gerçekleşir. İşte oltamıza bu şekilde gelen bir balığın geri kaçmaması için kullanılan olta malzemelerine büyük derecede iş düşmektedir.

 


Balığın kaçmaması için misinaya düşen görevlere bakacak olursak eğer; trabucco olta misinaları esneklik sağlamakta, değişik çeşitleri içinde suyun derinlik derecesine göre görünmezliği artmaktadır. İşte bizlere büyük ölçüde fayda sağlayacak olan özellikler bu markanın bünyesinde mevcuttur.

 


Avlanmada kullanılan misinaların yumuşaklığı veya sertliği kullanım avantajları açısından büyük bir yere sahiptir. Bu saymış olduğumuz özellikler balıkçıların dilinde fleksibilite olarak adlandırılmaktadır. Misina balıkçılıkta beden aracı olarak adlandırılmaktadır. Beden malzemesi olan trabucco olta misinaları düğümlenmeye dayanıklı şekilde üretilmektedir. Düğümleme tiplerine göre misinaların kopma gibi durumları da aza inmektedir.

 


Misinalarda düğümlere göre kopmaları naylon ve perlon misinaları, düz kopma dayanımının %96 sı olarak kabul edilmektedir. Bu özelliklerin yanı sıra misinalarda renk balıkçılık için önemli özellikler arasında yer almaktadır. Denize ve suya göre kullanılan trabucco olta misinaları görünmezlikte sağlayabilir. Bu nedenden dolayı şeffaf, beyaz, gri, yeşil, mavi ve flor ışıklı tek katlı misinalar tasarlanmaktadır.

 



Tüm Trabucco Olta Misinaları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.