Olta Kurşunlarını Birbirinden Ayıran En Önemli Özellikler

24-03-2019 17:37
Olta Kurşunlarını Birbirinden Ayıran En Önemli Özellikler

Olta kurşunu olta ile yapılan balık avlarında oldukça önemlidir. Olta kurşunu genel anlamıyla yemin amaçlanan bölgeye fırlatılması için yemin zemin yani dip kısmına ulaşmasını sağlar. Bunun yanı sıra olta kurşunları, şamandıranın hassasiyetini desteklemek için en önemli malzemelerin başında gelmektedir. Olta kurşunu üretim aşamasında farklı model ve özelliklerde dizayn edilir. Olta kurşunu arasında yaygın olarak tercih edilen modeller ise damla olta kurşunları, armut olta kurşunları olarak karşımıza çıkar. Bu olta kurşunları genel anlamıyla balığın ağzına daha kolay şekilde geçmektedir. Bu detayların dışında ise olta kurşunlarını avlayacağınız balık cinsine göre tercih etmeniz önemlidir. Olta kurşunu yemleri istediğiniz yere atmanıza ve balıkları daha kolay avlamanıza destek olan bir balık ekipmanı olmaktadır. Balık avında sıkça kullanılan olta kurşunları uzun vadeli kullanım özelliğine de sahip olmaktadır.

Olta Kurşun Fiyatları

Olta kurşun fiyatları farklı özelliklerde üretilen olta kurşunları için farklı fiyatlandırma politikasına sahip olmaktadır. Bundan dolayı da olta kurşunları farklı özelliklerde ve yapılarda üretilmektedir. Genel itibari ile suya atılan ve su içinde kalması için kullanılma özelliği olan olta kurşunu çeşitleri balık avındaki başarıyı etkilemektedir. Olta kurşunu mutlaka oltaya sıkı şekilde bağlanmalıdır. Sıkı şekilde bağlanan kurşunlar, av için daha çok başarı elde edilmesini sağlayacaktır. Bu sebeple de farklı bağlama yöntemlerini deneyerek, sizin için en ideal yönteme karar verebilirsiniz. Olta kurşunu genel anlamı ile yemin hedeflediğiniz bölgeye gitmesine yarar. Bu aşamada olta kurşunun görevini örnekle açıklamak gerekirse; kıstırma yani split şeklinde de tanımlanan olta kurşun modelinde; misinaya hafifçe ağırlık eklemek de mümkün olmaktadır. Bu özelliği ile konforlu ve rahat bir şekilde, takım üzerinde hiçbir değişiklik olmadan kullanılması da mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra şamandıra ile yapılan balık avlarında olta kurşunu olarak split kullanımı oldukça yaygındır. Split, misina kesik olan alana takılır.

Okuma Kurşun Fiyatları

Okuma kurşun fiyatları da tüm kurşun modellerinde olduğu gibi tercih edeceğiniz kurşunun özelliklerine ve modeline göre değişmektedir. Okuma, balık av malzemeleri kapsamında en çok tercih edilen markaların başında gelir. Bunun sebebi ise Okuma markasının her zaman dayanıklı ve sağlam ürünlerle balıkçıların en büyük yardımcısı olmasıdır. Bunun yanı sıra Okuma kurşun fiyatları genel olarak oldukça uygundur ve her bütçe için tercih edilebilir. Tercih edilen modele göre kurşun fiyatları belirlenmektedir. Genel olarak olta kurşun fiyatları oldukça uygun olmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.