Okuma Ceymar Makina

24-04-2018 19:14
Okuma Ceymar Makina

Precision Elliptical Gearing System

Hassas Eliptik Dişli Sistemi
Atış esnasında daha az sürtünme sayesinde atış mesafesini arttırır, daha düzgün atışlar yapılmasına olanak sağlar. Daha az sürtünme sayesinde misina ömrü uzar. Makkine parçaları daha az sürtünmeye maruz kaldığı için hem makine ömrü uzar hemde çekiş esnasında yalpalamayan mükemmel dengeli bir kalama ayarı elde edilir.

Quick-Set Anti-Reverse

Kolun Tek Tarafa Dönmesi(Geri Kalama Sistemi)
Kolun sadece tek tarafa dönmesi sayeinde özellikle tasmalama gerektiren avlarda mükemmel sonuç elde edilir.

Cyclonic Flow Rotor

Silindirik Akışkan Rotor
Makine dişlilerinin özel bir düzleme konumlandırılması sayesinde atış esnasında misina kafadan kvrılmadan boşalır. Bu sayede maksimum atış mesafelerine ulaşılır ve çekiş esnasında makine kullanıcıyı yormaz.

Even Flow Roller System

Even Flow Roller System
Misinanın kıvrılmasını önlemek için misinanın sarım bilyasında rahatça hareket etmesini sağlayarak sürtünme azaltılır

Rotor Equalizing System

Rotor Dengeleme Sistemi
Belki de bir olta makinesinde en çok aranana özellik makinenin yük esnadında yalpalamadan kolay bir çekiş imkanı sağalamasıdır. İşte rotor dengeleme sistemi sayesinde makine en ağır yüklerde dahil yalpalamadan döner ve misina sarmaya devam eder.

 

CFR (Silindirik Hava Akışlı Rotor)
CFR makine yük altında olduğunda rotora hava akışı sağlayarak basıncı dengelemek için özel olarak tasarlanmış bir sistemdir. Özellikle makine ıslandığı zaman hava akışı sayesinde makine çabucak kuruyarak paslanma tehlikesi minimuma indirilmiştir. Makine ağırlığını azaltan bu tasarım daha güçlü bir çekiş sağlamanın yanı sıra yalpalamayı da önler.

CFR (Cyclonic Flow Rotor)


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.