Mug ile Termos Arasındaki Farklar Nelerdir?

26-07-2018 21:08
Mug ile Termos Arasındaki Farklar Nelerdir?

Mug, termos ya da genel olarak termos ve mug çeşitleri kamp yaparken en büyük yardımcılarınızdan biridir. Genel olarak mug ve termos çeşitleri karıştırılan kavramlardır. Genel olarak termos modelleri özellikle kamp yaparken içeceklerin ısınını korumak için kullanılmaktadır. Termos çeşitleri sıcak içeceğin sıcaklığını koruması için kullanılmaktadır. Günlük kullanım için oldukça uygun olan termos modelleri uzun süre sıcaklığı muhafaza etme özelliğine sahiptir. Mug ise genel olarak soğuk içecekler için kullanılan bir model olarak karşımıza çıkar.

Mug ve Termos Çeşitleri Nelerdir?

Kamp yaparken ya da balık tutarken kullanabileceğiniz bir termos ve mug çeşitleri genel olarak geniş hacimli ve vakumlu özelliktedir. Bunun dışında, uzun süreli outdoor aktivitelerinde kullanıma uygun olan bu ürünler; içine koyulan içeceğin soğuk ya da sıcak kalmasını sağlar. Termosun yanlarında ve altında mantarlar, içinde ise sırçadan bir silindir yer almaktadır. Dışarıdaki hava sırçayı aşıp geçemeyeceği için içerideki sıcaklık uzun süre aynı derecede muhafaza edilebilmektedir. Çelik termos bardak çeşitleri, özellikle kamp yapmayı tercih eden kişiler tarafından hem de bardakların kırılmasını istemeyen kişiler tarafından en fazla tercih edilen kamp malzemeleri arasındadır. Mug ve termos fiyatları ise bu zengin ürün çeşitliliğinde oldukça geniş fiyat aralıklarına sahiptir. Mug ve termos fiyatları genel olarak oldukça uygundur. En çok tercih edilen termos modellerinin başında olan KINGCAMP 750 ML VACUUM SIYAH TERMOS kulbu sayesinde kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ağız bölümü oldukça geniş olduğu için hızlı ve kolay şekilde dolum yapabilmeyi sağlar. Bu şekilde de daha kolay temizlenme özelliğine sahiptir. Bunun dışında kapak bölümü bardak olarak da kullanılabilen bu termos paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Mug modelleri arasında en çok tercih edileni ise Tatonka Expedition Mug olmaktadır. Yüksek kailteli aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklı paslanmaz çelikten üretilmiş olan bu mug modeli; içerisinde ölçeklendirme ibaresine de sahiptir. 0.375 Litrelik hacim kapasitesine sahip olan bu mug çıkarılabilir kulpu ile kamp ve gezilerinizde ve doğa yürüyüşlerinizde üstün konfor ve kolaylık sayesinde en fazla tercih edilen modellerin başında gelir. Meyve ve meyve asitlerine karşı dirençli olması ise en önemli özelliği olup çıkarılabilir kulpu mevcuttur.

Mug ve Termos Çeşitleri Nasıl Seçilir?

Termos bardak modelleri genel olarak çelikten üretilir ve bu sayede de oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıdadır. Uzun vadede ilk günkü verimi ile kullanılabilir. Yalnızca kamp yapanlar için değil ofis çalışanları için de sıkça tercih edilen mug ve termos çeşitleri kahve-çay dökme gibi telaşları da ortadan kaldırıyor.Çeşitli termos çeşitlerinin alt tarafında bulunan silikon bölüm masaya yapışmaktadır. Bu sayede de kolay kolay devrilmeyecektir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.