Lrf Ve Malzemeleri

Lrf Ve Malzemeleri

Lrf Ve Malzemeleri


Lrf yöntemi ile hangi balığı nasıl kandırabileceğimiz konusunda aklımızda soru işaretleri olsa da aslında lrf yöntemi ile kandıramayacağımız balık türü yoktur. Küçük ve büyük her türden balıkların avlanmasında kullanılabilecek olan bir yöntem olması aynı zamanda da uygulaması itibari ile sportif bir amaçta taşımaktadır. Daha önceleri lrf yöntemi ile avlanmadıysanız eğer şuan tam sırası olduğunu bilmenizde fayda vardır.

 


Balıkçılığa yeni başlayanlar için düşük maliyetler ile başlamak son derece önemlidir. Dolayısı ile lrf tekniği bu anlamda tamda sizler için ideal denilebilir. Piyasada bulunan ürünler içinde lrf olta malzemeleri çok çeşitlilikte bulmak mümkündür. Bir balıkçı balığa çıkmadan önce yanında bulundurması gerekenler içinde temel olarak olta makinesi, olta kamışı ve misina vardır.Lrf balık malzemeleri içinde sahte yemler ve silikonlarda vardır.

 


Bir balıkçılık yönteminin en keyifli ve eğlenceli olan özelliği günün her saatinde av verebilmesidir. Lrf bu anlamda oldukça verimli bir avlanma tekniğidir. Bu tekniğin en büyük avantajlarından biriside malzemelerin ucuzluğudur. Kullanılacak olan lrf olta malzemeleri için makinaların kafa yapılarının oldukça küçük ve hafif olması şarttır. Kıyıdan sürekli at çek yapılacak olan bu yöntemde makinenin ağırlığının bizleri yormaması gerekir.

 


Son dönemlerde gelişen teknoloji ile balıkçılık sektöründe de ciddi yenilikler yaşanmaktadır. Lrf’ de bunun örnekleri içerisindedir. Bu avlanma yönteminin uzun adı light rock fishing’dir. Lrf olta malzemeleri içinde kullanılan kamışlarında son derece hafif ve hassas olması gerekir. Kullanılan malzemelerin mukavemeti arttıkça misinalarda incelmiştir. Boy ve ağırlıkları oldukça çok çeşitlilikte ürünler vardır.

 


Genel olarak lrf olta malzemeleri spin avlanmalarında da kullanılabilecek olan ürünlerdir. Örneğin; 25’lik ya da 30’luk makineleri hem lrf avcılığında hem de sipin avlanmasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Burada önemli olan kullanılacak olan malzemelerin hafif ve hassas bir yapıya sahip olması gereklidir. Balıkçılık malzemeleri alanında kaliteli hizmet veren markalar ile çalışmak gereklidir. Kaliteli malzemeler her daim hem balıkçılık ömrünü uzatır hem de maddi olarak sizlere deste olur.

 


Uygulanan her türlü balıkçılık yönteminde seçilecek olan malzeme, avlanma yapılacak olan yere göre belirlenmelidir. Renkli ve oldukça farklı çok çeşitlilikte silikon yemler vardır. Boyutları da bir hayli küçük olanlar genelde lrf için kullanılmaktadır. Sürekli at çek yapılıyor olmasından dolayı makinelerin hızlı bir şekilde misina sarmaları gereklidir. Bu da demek oluyor ki misina sarım gücü hızlı olan makineler seçilmelidir.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.