Keyifli Bir Kamp için Gerekli Malzemeler Nelerdir?

18-12-2018 21:40
Keyifli Bir Kamp için Gerekli Malzemeler Nelerdir?

Kamp, doğayla baş başa vakit geçirme ve yeşile olan özlemin dinmesi için sık sık yapılması gereken ve şehir hayatının gürültüsünden, pisliğinden uzaklaşmak için gereken en önemli aktivitelerden biri. Tercih edeceğiniz kamp konumu, özellikleri ve mevsim ne olursa olsun, kamp en sevilen aktivitelerden biridir. Kamp keyfini doyasıya çıkartmak için ise bazı önemli noktalara dikkat etmek gerekmektedir. Öncelikli olarak kamp keyfinin çıkartılabilmesi için hafif kamp malzemeleri temin etmek gerekmektedir.

Kamp Mutfağı

Kamp mutfağı kamp keyfinin lezzetli yemeklerle ve sıcacık çaylar, kahveler ile şenlendirilmesi anlamına gelir. Bundan dolayı da her kampçının mutlaka mini bir kamp mutfağı olması gerekmektedir. Kamp mutfağı sayesinde mis gibi çayların yanında kampın keyfini lezzetli şekilde çıkarmanızı sağlayacak yemekler de yapabilirsiniz. Kamp mutfağıiçerisinde olması gereken başlıca malzeme elbette ki karşımıza kamp ocağı olarak çıkmaktadır. Kamp ocağı yemeklerin pişmesi için önemli bir malzemedir. Doğaya önem veren ve bilinçli kampçılar için ise ateşsiz pişme özelliğine sahip olan kamp ocağı seçenekleri de bulunmaktadır. Kamp ocağı satın alırken güvenliğe önem vermeniz ve olası durumlarda tehlikeli kaçaklar yaşamamak için kamp ocağı ekipmanını güvenilir ve garanti verebilen yerlerden temin etmeniz gerekmektedir. Kamp mutfağı kapsamında ihtiyacınız olan diğer ekipmanlar elbette tabaklar, çatallar, bardaklar ve masa – sandalye olarak özetlenebilir. Tüm bu kamp mutfağımalzemelerini taşıyabilmek için kalite ile beraber hafif malzemelerden üretilmiş olmasına da dikkat etmeniz gerekmektedir. Hafif malzemelerden üretilmiş olması sayesinde özellikle yürüyüş içeren kamplarda, daha kolay taşıma fırsatı elde edilecektir. Bunun dışında kamp için özel olarak üretilmiş olan çaydanlıklar, ocaklar, tabaklar, çatallar kullanabilirsiniz. Bu ürünler, ev mutfağından farklı olarak kamp yapan kişiler için özel olarak üretilmiştir.

Kamp Aydınlatması

Kamp aydınlatması oldukça önemlidir. Şehirden uzak ve ışık kaynaklarının az olduğu kamplarda yeterli aydınlatmanın olmaması durumunda mutlaka yanınızda el fenerleri, kafa fenerleri gibi kamp aydınlatması kaynakları bulundurmanız gerekmektedir. Özellikle ıssız bölgeler için kamp planı olan kişilerin gece, karanlıkta kalmaması için güçlü bir aydınlatma kaynağı ile ortamı ışıklandırması gerekmektedir. Kamp güvenliğini sağlayan kamp aydınlatması birçok riski de önleyecektir. Kamp fenerleri sayesinde tuvalet ya da farklı durumlar için gereken ışık kaynağınız yanınızda olacaktır. Arzu ederseniz ışık çubukları dilerseniz de kafa feneri ya da el feneri tercih edin, ancak kampta ışıksız kalmamaya ve güvenliğinizi riske atmamaya dikkat edin.

Kamp Ocak Fiyatları

Kamp ocak fiyatları tercih edeceğiniz ocak modeline ve özelliklerine göre değişmektedir. Kamp ocak fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde oldukça geniş fiyat aralığına sahip olmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.