Kampta Kullanışlı Acil Durum Setleri

21-02-2019 20:54
Kampta Kullanışlı Acil Durum Setleri

Kamp yapmak, herkes için en sevilen hobilerden biridir. Özellikle sürekli kamp yapan kişilerin, kamp yapmanın ciddi bir disiplin gerektirdiğini bilir. Özellikle ıssız yerlerde kamp yaparak, doğanın muhteşem güzelliğinin keyfini çıkarmak isteyen usta kampçılar, kamp yapmaya giderken eksiksiz ve disiplinsiz olarak hareket etmez. Özellikle acil durumlar için her zaman kamp acil durum seti bulundurulmalıdır. Yalnızca kamplarda değil, günü birlik gezilerde ya da tatillerde de bu setler mutlaka kişilerin yanında bulundurulmalıdır. Kamp yaparken hayat kurtarabilecek bu ilk yardım setleri kamp malzemeleri arasında mutlaka yer almalıdır. Kamp malzemeleri seçerken mutlaka işlevselliği, kolay taşınabilirliğe ve kaliteye önem vermek gerekmektedir. Kamp malzemeleri seçerken mutlaka işlevselliği, kolay taşınabilirliğe ve kaliteye önem vermek gerekmektedir.Bu sayede kamp keyfi oldukça güvenli ve konforlu şekilde çıkarılabilir. Kamp acil durum seti özellikle hayat kurtarıcı olabilen, ilk yardım setlerini içermektedir. Kamp yapılmadığı durumlarda evlerde de oldukça faydalı olan bu acil durum setleri özellikle yola uzak olan yerlerde yapılan kamplar için en gerekli kamp malzemeleri arasında bulunmaktadır.

Kamp Acil Durum Seti

Kamp acil durum seti içeriklerini yapacağınız kampa göre belirleyebilirsiniz. Özellikle yaz mevsiminde yaptığınız kamplar için böcek ve sinek ısırıkları için ilaçlar ve böcek kovucuları mutlaka bulundurmalısınız. Kış mevsimi için özellikle yaralanmalara karşı ilk yardım müdahalelerini sağlayacak ekipmanlar bulundurmanız gerekmektedir. Kamp acil durum seti içinde yalnızca ilk yardım ekipmanları bulunmaz. BU setlerin içerisinde led el fenerleri, tornavidalar, lastik dişi derinliği göstergesi gibi detaylar da bulundurmalıdır. Bu sayede olası olumsuz durumlarda her zaman yedek bulundurulur. Bunun dışında kamp acil durum seti içerisinde cam kıracağından, beyaz led el fenerine ve kırmızı acil durum flaşörüne kadar her şey bulundurulmalıdır. Bunun yanı sıra kamp acil durum seti içinde bulunması gereken malzemeler: Panik alarmı, parlak led el feneri, dijital fm radyo, harekete duyarlı güvenlik alarmı, kırmızı acil durum flaşörü, cep telefonu şarj çıkışı, ac şarj adaptörü girişi, okunuşu kolay pusula, acil durum sinyal aynası, elde şarj edilebilme/dinamo özelliği, okunuşu kolay termometre, ayarlanabilir kordon da bu ekipmanlardan biridir. Acil durum flaşörü kullanımında 24 saat, fm radyo kullanımında 2 saat, güvenlik alarmı kullanımında 2.5 saate kadar kullanılabilen malzemelerin bulunması oldukça önemlidir.

Kamp Seti Fiyatları

Kamp seti fiyatları setin içeriğine göre belirlenmektedir. Kamp seti fiyatları genel olarak uygun olsa da kamp içeriği ne kadar zengin olursa fiyatlar da o kadar yükselebilir. Bu noktada önemli olanın fiyattan ziyade işe yarar kamp içeriklerini temin etmenizdir. Olası durumlarda hayat kurtaracak olan bu ekipmanlar sayesinde hem ilk yardım yapabilir hem de led fener ya da cam kıracakları sayesinde olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.