Kampınız için rahat uykunun en önemli etkeni yataklar ve matlardır

24-05-2018 21:38
Kampınız için rahat uykunun en önemli etkeni yataklar ve matlardır

Kamp yaparken keyfin ve konforun bozulmaması, kamp sırasında götürülen malzemelerle yakından ilgilidir. Özellikle de bol yürüyüş içeren kamplarda, rahat bir uyku enerjinin yenilenmesi ve güne yenilenmiş olarak uyanmak için en önemli unsur. Bundan dolayı da kamp yatağı ya da kamp matları olarak bilinen bu kamp malzemeleri açısından en önemli malzemelerin başında gelir.

Kamp matlarının esas görevi, zeminin soğuğundan sizi korumaktadır. Bunun yanında konforlu olması, iyi bir uyku için de oldukça önemli.

Kamp Matı Nedir?

Kamp yaparken, zemin ile vücut arasında hareketsiz ve ölü bir hava katmanı yaratmayı sağlayan kamp matı, zeminin soğuğundan koruyucu göreve sahiptir. Uyku sırasında, vücut ısısı, bu hava katmanını ısıtarak, izole bir bariyer oluşturur. Bu sayede soğuk havalarda dahi kamp yapılabilir. Uyku tulumu olsa dahi, kamp matı kullanmak oldukça önemlidir.

Şişme Mat Çeşitleri Nelerdir?

Hava ile şişirilen ve yastık görevi gören şişme mat çeşitleriyse oldukça rağbet görmektedir. Rahat ve hafif olmaları sayesinde sırt çantasında taşınabilir. Bazı şişme mat çeşitleri, sıcaklığı arttırmak için dolgu malzemesine ya da yansıtıcı yüzey gibi özellikler taşıyabilir. Özellikle de izole dolgu malzemesine sahip olan şişme mat çeşitleri, dört mevsim de kullanıma uygundur. Ancak sivri cisimler bu gibi şişme malzemeleri etkileyebilir. Bu sebeple de güvenli ortamlarda kullanmak gerekir. Aynı şekilde şişme yatak gibi ürünler için de taş, cam kırığı gibi risklerden kaçınmak gerekir.

Eğer, uzun mesafeler için seyahat şekliniz yürüyüş ise; ultra hafif malzemelerle kamp alanına gitmeniz gerekir. Özellikle de köpük matlar, oldukça hafif olan şişme yatak ya da şişme mat çeşitlerinden birini satın almak için araştırma yapabilirsiniz. Ancak uyku sırasında sizin için en önemli unsur rahatlık ise, ağırlıktan biraz ödün vererek, daha kalın ve dayanıklı matlar tercih edebilirsiniz. Bu gibi matlar, araba yolculukları ile gidilecek kamp seyahatleri için oldukça uygundur. Captain Mat yataklık, en sevilen kamp matları çeşitlerinden biridir. Birinci kaliteden üretilmesi sayesinde, kamp malzemeleri arasında en önemli ekipman haline gelmiştir. Gece, tulum altına konulur ve ayaz ve soğuklardan koruyucu görevini üstlenir."Ilong flocked air bed wıth buılt-ın foot pump” şişme yatakları ise son teknoloji ile üretilmiştir. İçerisinde bulunan entegre ayak pompası sayesinde, pompa taşımaya gerek kalmaz. Depolama ve seyahat için kolayca katlanır özelliği ile beraber, iç ve dış ortamlar için oldukça uygundur. Su geçirmez yatak üst yüzeyi vardır. Bu mat çeşitleri hem rahat bir uyku için hem de soğuktan koruyucu özellikleri bakımından en tercih edilen ürünlerin başında gelir. Kaliteli bir mat, hem kamp keyfini maksimumda yaşamaya destek olacak, hem de sağladığı konfor ile rahat bir uyku için gerekli desteği sağlayacaktır.

Kampınız için rahat uykunun en önemli etkeni kamp yatağı ve kamp matı
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.