İtalyan Tubertini

19-03-2018 20:15
İtalyan Tubertini

İtalyan Tubertini   



İtalyan da doğan bir marka olan balıkçılık alanında kendisini kanıtlayan markalar arasında da yerini almaktadır. Adını kurucusu Gabriel Tubertini’ den almakta olup uzun yıllardan bu yana balıkçılık sektörüne ürünleri ile hizmet verenler arasında yer almaktadır. Amatörce işe başlayan Gabriel daha sonraları bu anlamda kendisini geliştirmiştir. Gelişen ve ilerleyen teknoloji ile birlikte çalışmasından dolayı kalitesinden ödün vermeyen Tubertini dünya genelinde oldukça başarılı bir firmadır.

 


Eğer ki balığa çıkarken yüksek kalitede bir ürün seçmek istiyorsanız işte sizlere aradığınızı verecek markadır. Aklınıza gelebilecek olan bütün balıkçılık malzemelerinde son derece başarı sağlamaktadır. Örneğin kamışları yüksek karbondan yapılması oldukça büyük bir hassasiyet vermekte ki bu da balıkçılıkta önemli bir özellik demektir. Geniş ürün yelpazesi olan Tubertini kamışlar, makinalar, misinalar ve daha gerekli olabilecek birçok balıkçılık malzemesi üretimi konusunda büyük titizlikle çalışmaktadır.

 


Kaliteli hizmet verebilmesi açısından geniş ve titizlikle çalışan marka bu yolda ilerlerken ilk olarak kaliteli hizmet verip güven kazanma açısından müşteri hizmetleri kurmuş ve sağlıklı sonuçlarda almıştır. Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için Tubertini son yıllarda büyük adımlar atmaktadır. Üretken adımlar atan marka balıkçılık sektörüne büyük hizmetler vermektedir. Müşteri memnuniyetini sağlamak açısından hiçbir gereksinimden kaçınmamakta ve her bir ihtiyaç duyulan ürüne ayrıca çalışma göstermektedir.

 


Mükemmelliği hedefleyen Tubertini geri bildirimlere ciddi önem vermektedir. Çünkü geri bildirimler o firmanın tasarlayıp üretmiş olduğu ürünlerin balıkçılara ne gibi faydalar ya da eksikler sağladığını göstermektedir. Bu dikkate alan markada yeni ürünlerinde geri bildirimler ile çalışmalar yapmaktadır. 1971 yılından bu yana balıkçılık sektöründe adını altın harflerle kazıyan marka aynı zamanda da birçok şampiyonda birinci sıraya oturmuştur.

 


Dünya çapında kendisini kanıtlamış ve başarı konusunda büyük deneyimlere sahip olan balıkçılar ile çalışmakta olan Tubertini çalışanlarının % 80 i tutkulu balıkçılar tarafından oluşması da onun başarı yolunda ilerlemesinde etkili olmuştur. Markanın üretimleri sırasında kalite birinci sırada gelmektedir. Lider olma yolunda emin adımlarla ilerleyen firma şuanda büyük ve sayılı balıkçılık malzemeleri üretimleri yapan firmaya dönüşmüştür.

 


Rekabetçi bir piyasa içerisinde ilerleyen balıkçılık sektörü içerisinde süreklilik sağlamak için kaliteli bir şekilde ürünler üretmek gereklidir. Patentli bileşenlerle sağlam, kırılmaz ham maddelerden üretilen malzemeler kalitesini temelden almaktadır. Sürekli balıkçılık sektörü için iyileştirici çalışmalar yapmakta da birinci sırada gelmektedir.

 



Tüm Tubertini Ürünleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.