İtalyan Marka Tubertini

19-03-2018 20:22
İtalyan Marka Tubertini

İtalyan Marka Tubertini  


Denizlerde ya da göllerde yapılan balık avcılığı değişik yöntemlerle yapılmaktadır. Bu nedenden dolayı kullanılan ürünlerde farklılık göstermektedir. Değişik av malzemelerinin içinde olta takımları ve birçok aksesuar bulunmaktadır. Elle ya da makine ile balık tutmaya yarayan bir düzenektir. Balıkçılık insana huzur vermesinden dolayı oldukça önemli malzemeleri içinde barındırmaktadır. Önemli olması kaliteli malzemeler ile çalışmayı gerektirir. İşte tubertini aksesuarlar kalite adına büyük hizmet vermektedir.
Aksesuarlar balıkçılıkta yardımcı malzemelerimiz arasında bulunmaktadır. Kendinize sağlam ve kaliteli ürünler arasında kaymaz tutuşa sahip ve en iyi sonuçlar elde eden güçlü elastik çift katmanlı, hafif ve esnek sapanlar mevcut olan tubertini aksesuarlar arasında yer almaktadır. Geniş ürün yelpazesine sahip olan ürünler içinde ağlarda bulunan markamızın ağları, sağlam geniş örgülü hızlı serbest kullanımı kolaylaştırılmış saldırılar için dolgu düğmesi vardır. Denizlerde yakalanan büyük balıklar için oldukça ideal bir üründür.

 


Avlanmaya gittiğimiz zaman yağmurlu havalardan korunmak için yanımıza tubertini aksesuarlar arasından şemsiyeleri alıp kendimiz yağmur sularında koruyabiliriz. Naylon şemsiyeler aşınma gücü ve dayanıklılığı oldukça yüksektir. Havayı sirküle etmek için iki arka pencere açacak şekilde tasarlanmıştır. Rahat taşınması için kılıf ile birlikte verilmektedir.

 


Üç bölümden hafif alüminyum tripod ayakları üzerine monte edilebilir ayarlanabilir genlik teleskopiktir. Kol kısmı alüminyum malzemeden imal edilmiştir. Silindirin açısını ayarlamak için montaj bloğu olan üst ucu ile gerilebilmektedir. Rahat saklanabilir bir kompakt taşıma çantası sayesinde tubertini aksesuarlar arasında olan bu V Rulo Vegas balıkçılarımız için tasarlanmış olan bu ürüne sahip olmanızdan dolayı kendinizi şanslı hissettirecektir.

 

 
Balıkçılıkta yanınıza olmasından oldukça memnun olabileceğiniz diğer bir tubertini aksesuarlar içinde yer alan yem çantaları vardır. Balıkçılıkta yemin ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur. Bu önem içinde gerekli olan o yemler doğru ve düzgün bir şekilde taşınması oldukça önemlidir.  Sağlık ve doğru şekilde taşınması için yem çantaları sizlere bu anlamda yardımcı olacaktır.

 


Balıkçılıkta gerekli olan kusursuz şekilde avlanmaktır. Tabi bu avlanmalarda başarıya ulaşmak için gerekli olan doğrusu daha çabuk bir şekilde bu başarıya ulaşmak için küçük görünümlü büyük aksesuarlara ihtiyaçlar vardır. Balıkçılıkta gerekli olan diğer malzemeler gibi aksesuarlar konusunda da kaliteye ihtiyaç duyulmaktadır.

 


İngiltere bölgesinde kurulan ve hem İngiltere hem de İrlanda bölgesinde birçok bayi açmakla birlikte adını tüm dünya çapında kalitesi ile öne çıkarmış olan tubertini markası aksesuarlar konusunda ve diğer bütün balıkçılık malzemeleri konusunda da kalitesinden söz ettirmektedir.

 

 

Tüm Tubertini Aksesuarlar İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.