İntex Şişme Bot

İntex Şişme Bot

İntex Şişme Bot


Tekne malzemeleri içinde şişme bot oldukça önemlidir. Hem pratikliği ve hem de her yeni gün artan güvenilirliği ile maliyetinin daha az olması, sıklıkla tercih edilir bir ürün haline gelmesini sağlamıştır. Hatta öyle ki tekne ve denizcilik konularında merakı olanların ilk basamağı genellikle şişme bot ile başlıyor. Model ve markası birbirinden farklı olan şişme botlar içerisinde en fazla tercih edilen şişme bot markalarından biri de intex şişme bot’tur.

İç özellikleri bakımında birbirinden ayrılan intex şişme botlar, üç bölmeli ve iki bölmeli olarak değişmektedir. Dayanıklı gövde yapısıyla su üzerinde sağlam bir duruş sağlamaktadır. Dalgalara ve rüzgar koşullarına göre üretilen bu şişme botlar, sağlamlığı ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Hatta bazı modellerinde ekstra sağlamlık için çeşitli malzemeler eklenmiştir. Yağ, benzin ve tuzlu sudan etkilenmeyen SUPER-THOUGH vinyl malzemesi, bu malzemelerden sadece biridir. Çepeçevre tutma ipi, burunda tutamak ve önde 2 adet arkada olta sabitleme yuvası gibi özellikler de intex şişme bot özelliklerinden bazılarıdır.

Şişme botta güvenliğinizi sağlayacak olan şişirilebilir minder botlar da, bu bot markasında unutulmamıştır. İntex şişme botunu motorlu kullanmak isteyen kullanıcılar unutulmamıştır. Botların arka bölümünde motor takma aparatı için özel yer bulunmaktadır. Eğer sizde intex şişme bot modellerimizi incelemek ve mavi suların keyfini kusursuzca çıkarmak istiyorsanız Balikmarketim.com’u ziyaret edebilirisiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.