İçten Motorlu Fiber Tekne Modelleri

19-03-2018 20:13
İçten Motorlu Fiber Tekne Modelleri

İçten Motorlu Fiber Tekne Modelleri

Tekne modelleri arasında son yıllarda en fazla tercih edilen modellerden olan fiber tekneler, içten motorlu versiyonları ile dikkat çekmektedir.  Son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte tekne ve yat sektöründe de sürekli bir yenilenme yaşanmıştır. Teknelerin dış görünümlerinin iyileştirilmesinin yanında güvenliğini ve sağlamlılığını sağlayan birçok konuda önemli adımlar atılmıştır. Bu adımlardan biri de, özel yapısı ve pratik kullanımı ile dikkat çeken fiber tekne malzemeleridir. Fiber adı verilen madde, cam elyafı ve reçineden oluşan plastik bir malzemedir. Dayanıklı ve sağlamlığı ile dikkat çekmektedir. Fiber tekne malzemeleri, iyi bakıldığında ve çok zorlu şartlarla karşılaşmadığında yaklaşık 50 yıl kadar ömrü olan teknelerdir. İçten motorlu fiber tekne modelleri de gelişen teknolojinin malzeme ile harmanlanması sonucunda kullanıcılara kolaylıklar sağlayan bir modeldir.

CTS adı da verilen fiber tekneler, ilk üretilen modelleriyle bile hala kullanılmaktadır. Teknelerin aşınma süreleri düşündüğünüzde, belli zaman aralıklarında bakım yapmanız gerekmektedir. Fakat içten motorlu fiber tekne malzemeleri ile oluşturulmuş bir tekne için bu yıpranma süresi daha uzun olacaktır. Teknenizde güvenlik ve sağlamlık sizin için önemliyse, fiber tekne malzemeleri içerisinden kaliteli ve özenli işçilikle üretilen modelleri tercih etmelisiniz.

Malzemesi ve dayanıklılığı ile kullanıcılarının gönlü fetheden fiber teknelere en uygun fiyatlarla balikmarketim.com’dan ulaşabilirsiniz. Su üzerinde yol alırken güvenli bir yolculuk yaşamanın keyfini siz de yaşayın!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.