Geniş Ürünlü Eurofish

19-03-2018 21:49
Geniş Ürünlü Eurofish

Geniş Ürünlü Eurofish


Deniz canlıları tarafından yem olarak alınan ve sindirim sisteminin herhangi bir yerine takılarak balık tarafından dışarı atılması zor olacak şekilde balığın yakalanmasıdır. Avlanmalarda kullanılan malzemeler ülkelere, balıklara ve avlanma şekillerine göre değişiklik göstermektedir. Balıkçılar tarafından birleştirilerek donanımlı hale getirilen malzemelerde olta malzemeleridir. Eski dönemlerden bu yana sürekli katlanarak büyüyen balıkçılık faaliyeti yıllar içinde büyükte değişimler göstermiştir.

 


Oltacılıkta malzemeler; misina, olta iğneleri, fırdöndüler, olta kamışları, olta makinaları gibi bütün akla gelebilecek olan malzemeler konusunda üretim yapan firmalar arasında eurofish markası da yer almaktadır. Kullanılan malzemeleri inceleyecek olursak günümüzde kullanılan misinalar içerisinde sentetik malzemelerden yapılan naylon ve polyeste’dir. Temel maddenin yanı sıra katkı maddeleri sayesinde misinalar güçlerine güçler katmıştır.

 


Kullanımlar arasında olan iğneler ise; olta takımlarının uç kısımlarına takılan, eğri, çapraz, çatal, uzun, küt, ikili gibi değişik şekillerde bulunmaktadır. Kısa bir şekilde özetlemek gerekirse; deniz canlılarını yakalamak için uç kısımları kıvrılmış şekilde üretilen metallerdir. Markamız eurofish içerisinde de bu iğnelerden de üretilmektedir. Diğer bir kullanılan balıkçılık malzemesi ise fırdöndüdür. Bu üründe misina ve iğne arasında olan ve misinanın gam yapmasına engel olan bir malzemedir.

 


Eğer aradığınız zengin seçeneklere sahip olan bir marka ise eurofish tamda sizlere göre bir markadır. Hem fiyatı hem de kalitesi ile bizlere geniş ürün yelpazesi sunan bir markadır. İlginize çekecek olan ürünleri bu markanın başlığı altındaki ürünlerde bulabilirsiniz. Bir balıkçının ihtiyaç duyabileceği birçok ürünü bu marka ile elde edebilirsiniz.

 


Bu markamızın ürünleri içerisinde olta kamışları, olta makinaları ve sahte balıklarını bulabilirsiniz. Diğer bütün markalar arasında eurofishyerini almıştır. Balıklar diğer bütün canlılardan daha hızlı ve ani olarak hareket ederler. Bunun nedeni ise diğer büyük balıklara yem olmak istememesidir. İşte biz bu kadar hızlı ve aniden hareket eden canlıları yakalamak için sağlam bir donanıma sahip olmalıyız.

 


Balıkların denizlerde daha doğrusu sularda nasıl yaşadığı her zaman merak edilen bir konu olmuştur. İşte balıklar suların içinde solungaçları ile nefes alıp hayatta kalmaktadır. Balıkların vücudunda nefes alıp vermesine yarayan solungaçlar büyük bir mekanizma görevi üstlenmektedir. Solungaçlar bu şekilde işlem gerçekleştirmesine kılcal damarlar yardımcı olmaktadır.

 


Denizlerde bulunan canlıların çok farklı çeşitleri vardır. Büyükten küçüğe, güçlüden zayıfa kadar aklınıza gelebilecek olan türler ile karşılaşabilirsiniz. Karşılaştığınız bu türler karşısında sağlam durabilmek açısından sağlam markalarla çalışılması gereklidir. Bu noktada da sitemizi ziyaret edebilir ve detaylı bilgiler alabilirsiniz.

 



Tüm Eurofish Ürünleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.