Garmin ve Harita Kartları

20-03-2018 10:52
Garmin ve Harita Kartları

Garmin ve Harita Kartları  


Dünya üzerinde teknoloji ciddi boyutlarda ilerlemeler kat etmiştir. Bu ilerlemeler sonucunda insanlar hiç bilmediği yerlere sanki daha önce gitmişler gibi rahatlıkla gidebilmekte ve gezebilmektedir. Tabi bu saymış olduğum rahatlıkları teknolojinin gelişimi ile elde etmekteyiz. Bizlere bilmediğimiz yerlere gittiğimizde yol gösteren ve rahat hareket etmemizi sağlayan gps cihazlarıdır. Bu cihazlar dünya çevresinde bulunan 32 tane uyduyu kullanarak koordinat belirlemektedir. Bu cihazlarda birtakım özellikleri belirlemek için harita kartları da kullanılmaktadır.

 


Adını geçirmiş olduğumuz harita kartları günümüzde balıkçılık ve deniz ile oldukça çok haşır neşir olanlar için oldukça ideal bir üründür. Piyasanın bu anlamda lideri olan markalardan olan garmin navionics gold harita kartı kartuşları alanında da bayrağı elinde tutmaktadır. Denizlerde dalgaları, gel-git olayları bu kartlar sayesinde rahatlıkla tespit edebiliriz. Çok büyütülecek bir fiyata sahip olmayan bu ürünler balıkçılar için ideal bir üründür.

 


Gps sistemi başlı başına bir teknoloji devi olmasının yanında garmin harita kartları sayesinde de büyük ölçüde işlerimizi rahatlatmaktadır. Tıpkı telefonlarda kullanılan hafıza kartlarına benzeyen bir yapıda olan bu ürünleri gps cihazlarında ya da hem gps hem de balık bulucu özelliğinin her ikisini de bünyesinde barındıran cihazlarda kullanılır. Denizlerde yaşanılan dalga, gel-git gibi balıkçıyı ya da tekne tutkunu bir insanı etkileyecek doğa olaylarının tespiti için oldukça faydalı bir üründür.

 


Daha önceki yıllarda insanların bilinçsiz bir şekilde avlanmasında ya da bilmeden çıktıkları tekne gezilerinde bu doğa olayları yüzünden neredeyse kişiler hayatlarını kaybetme tehlikesi geçirirken artık günümüz teknolojisinde her alanda faaliyette bulunan kişilerin can güvenliği ve rahatı düşünülmektedir. Alınan her gps ya da balık bulucu cihazında bu ürün bulunmamaktadır. Ekstra olarak alınan bu ürün deniz kıyılarındaki gel git olaylarını kullanmakta olduğunuz ekrana yansıtarak sizlere fikir verici özellikte olmaktadır.

 


Piyasada balık bulucu ya da gps cihazlarını satın almış olduğunuz mağaza, internet sitesi gibi yerden temin edebilirsiniz. Oldukça fonksiyonlu olan bu ürün sadece gel git olayı değil bunların yanı sıra akıntılar, batıklar, liman planları, bataklık alanlar, deniz hizmetleri, sahil yolları ve daha da fazlasını görebilme imkânınız vardır. Oldukça çok fonksiyonu bizlere sunabilen garmin harita kartları kaliteyi bünyesinde barındıran isimler arasındadır. 2 boyutlu olanlarını da bulmak mümkündür. Profesyonel balıkçı ve denizciler için birer seyir rehberi niteliği de taşıyan üründür. Hem sitemizden hem de mağazamızdan temin edebileceğiniz bir üründür.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.