Eurofish’in Sahteleri

19-03-2018 22:11
Eurofish’in Sahteleri

Eurofish’in Sahteleri


Balıkçılık ile uğraşanların birçoğunun bildiği ve hatta yoğun olarak kullanmakta olduğumuz sahte balıklar vardır. Bu ürünleri piyasada çeşitli boy, renk ve ebatlarda bulabilirsiniz. Kanca üzerinde, uzun balık şeklinde bulunan silikonlar olarakta tanımlanabilmektedir. Oldukça fazla renk çeşidi bulunan balıkçılık malzemesi olarakta adlandırmak mümkündür.

 


Kullanacak olduğumuz sahte balığı avlamak istediğimiz balığa göre seçmekte büyük fayda vardır. Piyasada oldukça fazla olması değişik markaların bu alanda çalışmasına da katkı sağlamıştır. Yeni çalışma yapan markalar arasında eurofish sahte balıklar bu anlamdaki üretimine 15 çeşit ile başlamıştır. Tabi bu ilk etap için oldukça başarılı bir sayıdır. Değişik renk ve modelleri de içinde barındırmaktadır.

 


Alınacak olan eurofish sahte balıklar konusunda deneyimler bir adım öne çıkmaktadır. Çok fazla renk çeşidi olması itibari ile hangisinin alınacağı konusunda test edilmiş deneyimler daha doğru seçimler yapmamızda yardımcı olur. Gece çıkılacak olan avlanmalarda fosforlu renklere sahip olanlar kullanılırsa avlanmak istenen balıkların dikkatini daha çok çeker.

 


Balıkçıların sahte balığı kullanmalarında birçok seçenek vardı, fakat asıl amaç balıkları bu sahteler ile kandırarak avlamaktır. Kullanılan sahte balıkların bizlere istediğimiz sonucu verebilmesi gerçeğe yakın şekilde hareket etmesi gerekmektedir. Sadece deneyim değil kullanılacak olan deniz ve havada önemlidir. Eurofish sahte balıklar gece için ayrı, gündüz için ayrı kullanımda tasarlanmıştır. Zaten bir sahte balıktan doğru verim alabilmek için her avlanma saatine göre tasarlananları kullanmak gerekir.

 


Sahte ve silikon balıklarla yapılan avlanmalar oldukça keyifli ve zevkli olmaktadır. Bu keyifli avcılık için çıkılan hava koşullarına göre doğru sahteler seçilmesi gerekmektedir. Çıkılan avlarda, bulanık sularda ve karanlık akşamlarda açık, parlak silikonlar kullanılması gereklidir. Karanlık havalarda ve bulanık sularda balıkların dikkatini çekmek için açık renkli eurofish sahte balıklar seçimleriniz arasında olabilir. Sahte balıkların beklenen renklerin ortaya çıkmasında ışığın etkisi büyüktür.

 


Sahtelerin renk oluşumlarında güneşten yansıyan ışınların nasıl bir özelliğe sahip olacağına dair incelemeleri yapıp o şekilde hareket etmekte fayda vardır. Yeryüzüne yansıyan ışınlar cisimlere çarparak yansımalar gerçekleştirir. Eğer ki kullanmakta olduğumuz sahtelerin renkleri yansıyan ışınları yutmaz ve direk renklerini gösterirlerse işte o zaman doğru sahteleri kullanıyoruz demektir.

 


Sahte balıkların tercihi sırasında etkili olan ve sahtelere olan büyük yoğun sebepleri arasında hem kullanımının koyla olması hem de temin etme imkânın diğer canlı yemlere göre daha kolay olmasıdır. Seçimler sırasında avlamak istenen balığa göre seçilmelidir. Balığın besin çeşitleri arasında bulunan sahteleri seçmek daha avantajlı olmaktadır.

 



Tüm Eurofish Sahte Balıklar İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.