Dünyayı Sırtınızda Taşıyacaksınız

19-03-2018 09:15
Dünyayı Sırtınızda Taşıyacaksınız

Dünyayı Sırtınızada Taşıyacaksınız

Birbirinden kullanışlı sırt çantaları sporcu kişiliğimizi yansıtan hayatımızda önemli yer tutmaktadır. Sırtımızda taşıdığımız çantanın ergonomik olmasısırt ağrılarından korunmamız için önemli bir noktadır. Bu ağrılara yakalanmamak için içini çok fazla gereksiz eşyalar ile doldurmamak gereklidir.Doldurmak zorunda kaldığımız durumlarda ise sırt çantamızın her iki bölümüne eşit miktarda eşya koyarak sırtımızda denge sağlayabiliriz. 

Bu esnada çantanın içersinin ıslanmaması ve tek başına yere koyulduğunda dik durmasına özen göstermeliyiz. Birbirinden farklı sırt çantaları vardır. Her üründe olduğu gibi bu ürünlerde de farklılık olmazsa çekicilik sağlanmaz. Desen desen, renk renk ürünler mevcuttur. 

Sırt çantalarının fiyatları neye göre belirlenmekte diye sormuyor değiliz. Aslında temel olarak kumaş yapısı kalitesini belirlemekt dir. Naylon yapıda sırt çantası ile polyester tarzı sentetik kumaşlı çantanın aynı fiyatta olmasını beklemek doğru olmaz. 

Daha sonrasında su geçirmez özellikte sırt çantaları olumsuz hava şartlarına karşı eşyalarımızı yağmurun şiddetinden korur. İçersinde bir çok gözü bulunan sırt çantaları isteğimize göre eşyamızı taşıyabilmemizi sağlar. En büyüğü 70 litre taşırken en küçüğü ise 10 litre taşır.Ayrıca bazı sırt çantalarının özel bel bölgelerinde yumuşak detaylı malzemeler kullanılmaktadır ki bu bel sağlığımız için önemlidir ve terlemeyi de azaltır. 

Sırt çantalarının fiyatlarında taşıyabileceği yük miktarı da önemli etkendir ne kadar fazla yük alabiliyorsa o kadar fiyatı pahalanmaktadır. Hafif olması daha rahat kullanılmasını sağlar.Dikişsiz su geçirmez kumaştan yapılmış çantalar çok kullanışlı bir o kadar da pahalıdır genel olarak sulu sporlarda tercih edilmektedir.Çantaların en alt bölümleri diğer bölümlerine göre daha çabuk yıprandığı için daha dayanıklı çift katlı kumaşlar kullanılmalıdır. 

Çantalarda da sırt sistemleri vardır. Sabit ve ayarlanabilir olmak üzere iki çeşit sırt sisteminden bahsedebiliriz. Sabit sırt sistemi; adından da anlaşılabileceği gibi sabittir sırtınızın boyutlarına göre seçmenizde yarar vardır.Sırtınızda deneyerek kendi sırt sisteminizi bulabilmeniz mümkündür.Ayarlanabilir sırt sistemi; çantanın farklı yerlerinde istediğiniz yere göre ayarlayabilme bölümü bulunur.Hangi yükseklikte kullanacağınızı siz seçersiniz ve sırt çantanızı kendi tercihinize göre kullanırsınız.Dezavantajı şudur ki ayarlanabilir sistem sırt çantanızı biraz daha ağırlaştırır. 

Sırt çantanızı kullanım amacınıza göre seçmelisiniz ki memnun kalabilesiniz. Ama her halukarda çantanızda bel kolonu bulunmalıdır.Bel kolonu yükü omzununuz dan alıp kalçanıza vererek sizi yorgunluktankurtarır.Destekli omuz kolonları da olursa bu çanta rahatlığından ödün vermez.Bu çantaların fiyatlarının diğerlerine göre daha pahalı olduğu açıktır fakat sağlığımız ve biz her şeyden daha önemliyiz. 

Dağcılar için üretimde olan sırt çantaları daha hafif yapıda olmalı ki olası kazalardan korunabilsinler ve performanslarındaki kalite düşmesin. Dayanıklı kumaşlar daha uzun süreli kullanılabilmektedir ve en dayanıklı kumaşın diğer kumaşlardan daha ağır yapıda olduğu bilinir. 

Sırt çantaları fiyatlandırılması makul ve uygun şekilde yapılmalıdırki tahmin edilen talep ve arzı karşılayabilsin. Her kesime hitap eden sırt çantalarının her kesime hitap eden fiyatları siz alıcılarını bekliyor. Tüm Sırt ve Seyahat Çantaları Fiyatları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.