DOĞADA YAŞAM

19-03-2018 13:19
DOĞADA YAŞAM

DOĞADA YAŞAM
  

Bizle giderek yoğunlaşan hayat temposundan yorulabiliriz. Bunun için nefes almak isteriz yılın belli dönemleri ve yıllık izin kullanarak bu fırsatı değerlendiririz. İşte böyle durumlarda ilk seçeneğimiz olan kamp olabilir. Her kesimden bütçeye uygun ve ekonomik olacak olan bir tatildir. Herkes için o kadar uygun bir tatil yoludur ki bir otelin bir günlüğüne vereceğiniz para ile bir hafta kamp yapabilirsiniz.

 


Bizlere farklı bir hayat sunmakta bu şekilde bir tatil yapmak, bir tura ya da otele gitsek yaşam ve zaman kısıtlıdır. Her anımız planlı ve programlıdır. Tıpkı günlük hayattaki gibidir. Fakat kampta sizin zaman sıkıntınız yoktur. Her an her saat dilediğinizi yapabilirsiniz. Bu da bize özgürlük katmaktadır.

 


Hemen hemen yaşamımızın içinde teknolojik ürünlerle burun buruna bir yaşam sürdürmekteyiz. Bunun yanına şehrin kalabalıklığını ve günlük yaşamdaki koşuşturmada eklendiği zaman bizim için kamp yaşamında doğada olmak kadar güzel bir durum olamaz. Ormanlık bir alanda yapılan tatilde doğanın temiz havası ve temiz oksijeni bizleri sanki bir yaş daha gençleştirmektedir.  Tahmin edeceğiniz gibi kamp yaşamında teknolojik bir alet olmayacaktır. Günlük yaşamda bizi birbirimizden uzaklaştıran etkenlerden biriside teknolojik ürünlerdir. Doğadaki yaşamda bu ürünler olmayacağı için yanımızda olan arkadaşlarımız ile ya da yanımızda olan kim ise onunla iletişimimiz daha da artmaktadır. Bu da yanımızdaki ile ilişkimizi güçlendirmektedir.

 


Kamp yapacağınız yer sadece ormanlık bir yer olmasının yanında deniz kenarı bir yerde de yapabiliriz. Yaz aylarında bu deniz, kum, güneş üçlüsü arasında harika olabilir. Hem daha uygun bir fiyata hem de sahilde krallar gibi bir tatil gerçekleştirebilirsiniz. Bütün bu seçenekler sizin elinizdedir. Deniz kenarında iseniz şayet, gündüz denize girersiniz, akşam ise sahilde ay ışığı ve yıldız eşliğinde yürüyüş yaparsınız. Gecenin sessizliği ve sadece denizin dalgaları sizlere ninni söyleyebilir.

 


Aynı zamanda sizler gibi kamp yapan etraftaki kişiler ile arkadaşlıklarda kurabilirisiniz. Tamamen size kalmış olan yer seçimi belki deniz kenarı belki bir orman belki de göl kenarı olacaktır. Fakat her ne olursa olsun bize çok güzel ve farklı deneyimler katacağı inkâr edilemez.

 


Tabi tatile çıkarken size lazım olacak olan kamp malzemelerini yanınıza almayı unutmayın. Kamp çadırı, kamp içinde yatmanız için mat ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz birçok malzeme vardır. Tamamen sizlere kalmış seçenekleri mağazamızdan ya da internet sitemizden göz atabilirsiniz.



Tüm Kamp Malzemeleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.