Discovery Kamışları

19-03-2018 22:17
Discovery Kamışları

Discovery Kamışları


Yıllar öncesinde balıkçılık malzemelerine bir bakacak olursak son derece pahalı ürünlerdi, fakat günümüzde baktığımızda bu fiyat skalasının değiştiğini görmekteyiz. Bu değişimlere ürünlerin çeşitliliğinin artmasını ve bu ürünler ile ilgili üretim yapan firmaların sayılarının giderek artmış olmasına borçluyuz. Geçmiş yıllarda oldukça fazla derecede fiyatlara sahip olan ürünler içinde kamışlarda vardır. Fakat günümüzde bu fiyatlar değişmektedir.

 


Piyasada teknoloji ile birlikte bizlere oldukça çok ürün çeşitliliği sunana markalar arasında discovery olta kamışları bulunmaktadır. Balıkçılığa yeni başlayan bir kişi için kafa karıştıracak olan kavramların bir önemi yoktur. Onlar için önemli olan en saf ve sade bir şekilde anlatılmasıdır. Günümüzde çokça çeşitli avlanma tekniklerinin olması aynı zamanda da çeşitli kamışların çıkmasında büyük rol oynamıştır.

 


Farklı avlanma yöntemleri ile oluşan kamışların isimleri şu şekildedir. Kıyıdan yapılan avlanmalarda kullanılacak olan kamışın boyunun uzun olması gereklidir. Bu avlanma tekniği için aynı zamanda kullanılan kamışın ağırlığının da bizleri yormaması için hafif olması da gereklidir.Bu teknik için discovery olta kamışları içinde parçalı ya da teleskopik kamışları seçebilirsiniz. Kıyıdan yapılan avlanmalarda kullanılan kamış çeşitleri bu şekildedir.

 


Avlanma teknikleri sadece kıyıdan değil aynı zamanda tekneden de yapılmaktadır. Bu noktada ise kullanacağımız kamışın boy uzunluğu bizler için etkili olan faktörler arasındadır. Teknede alanımızın dar olmasından dolayı kullanmak istediğimiz discovery olta kamışları boyut olarak uzun olmaması gerekir. Burada kullanım yapacağınız kamışın tek parça kamış ya da teleskopik kamış olması gereklidir. Piyasa içinde çok fazla kamış çeşidi bulmak mümkündür.

 


Piyasada kullanmak için alınan kamışların değerlerini belirleyen kapasitesidir. Bu değerleri kamış alırken sap kısmında bulabiliriz. Bu kapasiteler kamışın boyu ve atarıdır. Kullanmakta olduğumuz ya da kullanacak olduğumuz kamışın atarı bizler için oldukça önemlidir. Bir balığı kamışın tutmadığı kesin fakat kamış balığın yakalanmasında büyük rol oynayan balıkçılık malzemelerinin başında gelmektedir.

 


Fiziki kuralları da göz önünde bulunduracak olursak eğer kıyıdan kullanılan discovery olta kamışları boyut olarak uzun olması gereklidir. Kamışlar konusunda oldukça çok farklı çeşitler piyasada bulunmaktadır. Bunların hemen hemen her birisinin de balıkçılıkta farklı kullanımları vardır. Sunulan bütün balıkçılık malzemelerinde olduğu gibi kamışlarında balıkçılar için fayda sağlamak amacı ile üretildiklerini unutmamak gerekir.

 



Tüm Discovery Olta Kamışları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.