Dam Kamışları

19-03-2018 19:10
Dam Kamışları

Dam Kamışları


Nasıl bir avlanma düşündüğünüz elbette ki önemlidir. Kıyıdan; spin avlanma tekniği mi, surf yöntemi ya da beklemeli avlanma mı bunların her birisi için ayrı olarak tasarlanmış oldukça çok olta kamışları mevcuttur. Piyasa balıkçılık konusunda kullanılan malzemelerin üretimi oldukça çok marka tarafından yapılmaktadır. Markaların çok olması kafaları karıştırabilir. Bu karışıklığın önüne geçmek için avımızı belirlememiz yeterli olacaktır.

 


Teknoloji ürünleri olan markalar balıkçıların önemli eşyaları arasında kamışın gelişimi konusunda da ellerinden geleni yapmaktadırlar. Kamış bir balıkçı için son derece önemli malzemeler arasında yerini almaktadır. Bu kadar önemli olan malzemede teknoloji ile eş değerde çalışan dam olta kamışları avlanma şekilleri konusunda gerekli tecrübeye sahiptir. Her türlü avlanmada kullanım sağlamanız mümkün olan ürünlere sahiptir. Fiberglas yapısı ile modern bir görünüme sahip olan kamışlara sahiptir.

 


Geliştirilerek üretilip tasarlanan bu kamışlar modern bir görünüme sahiptir. Balıkçılığa başlayan yeni balıkçı adaylarımız için ekonomik dam olta kamışları vardır. Profesyonel balıkçılarımız içinde geniş ürün yelpazesi bulundurmaktadır. Her kesin rahatça kullanabileceği ürünleri içinde barındırmaktadır. Zorluklarla mücadele edeceğimiz ister sazan olsun isterse yayın balığı olsun bu tarz güçlü deniz canlıları ile mücadele sırasında kendisini kanıtlayan kamışlar üretmekte olan dam olta kamışları sizler için keyifli balıkçılık sunmaktadır.

 


Kıyıdan avlanmaların yanı sıra tekne ve botta kullanımlar için tasarlanmış ürünleri de mevcuttur. Tekneden kullanımlar için tasarlanan kamışların bir kısmı porselenden yapılmakta olup üzeri paslanmaz krom ile kaplanmaktadır. Özel olarak geliştirilen dam olta kamışları hem ip hem de misina kullanımı için kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca kamışların birleşim yerleri paslanmaz metalden birbirine geçmeli olarak üretilmektedir. Botlarda kullanılacak olan kamışların hafif olması gerektiğini yakından bilen bir marka olması da konuya hâkimliğini göstermektedir.

 


Kamışlarda önemli olan diğer temel bir etken ise hassasiyetidir. Kullanacağımız kamış ne kadar hassas olursa avlanmada o kadar başarılı olunabilir. Her avlanma tekniğinde farklı hassasiyete sahip olan kamışlar spin ve surf avcılığının yanı sıra jig avcılığı içinde farklı ürünlere sahiptir. Bu kamışlar birçok balıkçının takdirini kazanarak desteğini almıştır. Bu kamışların dış yüzeyleri de oldukça şık bir görünüme sahiptir.

 


Kamışın kuvveti ve hassasiyeti dışında tuzlu suyun aşındırıcı gücüne de karşı koruyucu bir yapısı olmalıdır. Dam olta kamışlarının dış yüzeyleri yenilenmiş ve tuzlu suya dayanıklı hale getirmişlerdir. Renk olarakta çekici olarak göze çarpmaktadır. Kalitesinin yanı sıra amatör başlayan balıkçılarımız için ekonomik çözümlere sahip olan uygun fiyatta olanları da vardır.

 



Tüm Dam Olta Kamışları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.