Daiwanın Kamışları

19-03-2018 20:01
Daiwanın Kamışları

Daiwanın Kamışları  



Balıkçılık geçmişi 1978 yılında Fransa da başlayan daiwanın ürün yelpazesi o yıllardan bu yana ciddi şekilde gelişmiştir. 30 yılı aşan deneyimleri ile balıkçılık sektörüne ışık tutan bir firma olması ile tercih edilen balıkçılık markası arasında yerini almaktadır. Tabi buna satış sonrası hizmetleri de işin işine katarsak balıkçıya son derece fayda katan bir marka haline dönüşmüştür.

 


Balıkçılık sektöründe kullanılan malzemeler konusunda iğneden ipliğe kadar bütün ürünlerin üretimini gerçekleştiren daiwa, bir balıkçının kalbi olarakta tabir edebileceğimiz kamışlar alanında da bizlere oldukça fayda sağlamaktadır. Değişik ve oldukçada donanıma sahip olan daiwa kamışlar balıkçılık sektöründe kullanılan pek çok avlanma yöntemi konusunda üretilmektedir. Hemen hemen çoğu balıkçının kamış ile avlanmasında kıyıdan ya da tekneden yapılan avlanmalar için tasarlanan farklı ürünlere sahiptir.

 


Birçok gelişmiş ve yeni ürün özellikleri ile karbon daiwa kamışlar esneklik konusunda gerekli kabiliyete sahiptir. Balıkçılıktan büyük zevk almak için kaliteye sahip markaların ürünleri ile çalışılması amatörlükten profesyonelliğe geçiş aşamasında yardımcı olacaktır. Acemi balıkçılar için yanlış şekilde ilerlenmemsi için işini bilen markalar doğrusu konusunda başarı verecektir.

 


Daiwa kamışlar balıkçıların kullanımları için değişik şekillerde oluşturulmaktadır. Oldukça popüler kamışlara sahip olan markada teleskopik kamış, parçalı kamış, tek parça kamış başlığı altında bulunan kamışlara sahiptir. Aynı zamanda da surf, spin, jig, beklemeli avlanma yöntemlerine özgü kullanılabilecek şekilde kamışlar üretim sıralamasında en başta gelmektedir.

 


Uzun mesafeli avlanmalarda özel olarak üretilmiş olan daiwa kamışlar arasında Quiver her balıkçı için mutlaka kullanılması gereken ve görülmeye değer kamışlardandır. Koyu ir renk sistemi ile donatılmış halka terminalleri ile yeterince uzun atışlarda kullanılmaktadır. Tuzlu sulardan ziyade büyük ve derin nehirlerde kullanım için donatılmış daiwa kamışlar içinde yer almaktadır.

 


Ülkelerde bulunan nehirler, göller ve denizler farklı yapıya sahiptirler aynı zamanda bu sularda yaşayan balıkların özellikleri de değişiklik göstermekte olup daiwa ürünleri konusunda Avrupa ülkeleri için farklı kamışlar geliştirmektedir. Sportif balıkçılığın değişik gelişimleri ile piyasada bulunan marklarda gelişimlere ortalık yapmaktadır.

 


Her markada olduğu gibi balıkçılık için ürünleri konusunda teknoloji ile çalışan daiwa da bulunmaktadır. Bazı özelliklerin belirlenmesi kamış seçimlerimizde bizlere kılavuzluk edeceği gibi tercihler konusunda da doğruya götürecektir. Örneğin kıyıdan yapılacak spin avcılığı için kalın ve ağır bir kamış yanlış bir seçim olacaktır. Bunun gibi yanlış seçimlere düşmemek için ilk olarak avlanma şekillerini belirlememiz gereklidir. Sonrasında zamanında getirdiği deneyimlerle doğru ürün seçimlerinde başarıya ulaşılacaktır.

 



Tüm Daiwa Kamışları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.