Bayan Yağmurluk Modelleri

Bayan Yağmurluk Modelleri

Bayan Yağmurluk Modelleri

Bayan Yağmurluklarda Bol Çeşit Ve Uygun Fiyatlar


Yağmurluk; Adından da anlaşılabileceği gibi yağmurlu havalarda yağmura rüzgara karşı ıslanmamızı engelleyen dış giysimizdir.Yağmurluk her yaş ve cinsiyete uygun olarak üretilir.Her yağmurluğun farklı özellikleri bulunur.
Renkli şık tasarımlarıyla göz doldurucu, ilgi çekici yağmurluklarla karşılaşabileceğimiz gibi gayet sıradan, klasik yağmurlukların satışı da oldukça yüksektir. Kullanım alanlarına göre farklılık gösterir bu özellikler.

Maç izlerken ani bastıran yağmurda ,eğlenceli konser alanlarında , açık havadaki mitinglerde kullanım amaçlı üretilmiş yağmurluklar da hala üretimdedir. En uygun fiyatlı olanları bu tarz yağmurluklar olduğu bilinir.
Erkek ve bayan yağmurluk modellerinde farklılıklar olduğu herkes tarafından bilinir. İlk olarak renk farklılığı aralarındaki en büyük farktır. Bayanlar daha farklı desenli, pembe,mor ve kırmızı gibi renklerini daha çok tercih ederlerken erkekler ise lacivert, gri ve siyah gibi standartlaşmış resmi renklerini daha fazla kullanırlar.
Bayan yağmurluk modellerinde   spor yaparken en çok kullandıkları outdoor yağmurluklardır.Outdoor yağmurluklar rahat kesimleriyle sporunuzu daha çekici hale getirir. Rahatına düşkün ,kendine dikkat eden ve özenle seçtiği yağmurlukların dış görünümü kadar kalitesi de onlar için önemli bir maddedir. Bayanların herşeyin tam tekmil olmasını istedikleri konusunda hiç şüpheniz olmasın.

Kullanışlı, şık,kaliteli,rahat, ilgi çekici ve saymakla bitmeyecek kadar çok olan bu özellikleri daha fazla arttırmak tabiki mümkündür.
Bayanlar günlük yaşamda da yağmurluklarını sıkça kullanır. Astarlı-astarsız modelleri ,düğmeli ve fermuarlı, bol cepli yada tek cepli modeller tam onlara göredir ve bu şekilde  farklı  tasarımları arttırmak mümkündür.

Ama kabul edilmeli ki her bir yağmurluk modeli  adeta  bir harikalık eseri gibidir. Bu denli kullanışlı yağmurlukların bayanların ilgisini çekmesi çok normaldir ve modacılar bundan etkilenerek modaya uyum sağlanması adına bu marifetli ürüne neredeyse tüm kreasyonlarında yer vermişlerdir. Bayan yağmurluk modellerinde dikkat edilmesi gereken şudur ki kimisi hava geçiren özellikte olurken kimisi hava geçirmez özelliktedir.

Hava geçiren bayan yağmurluklarının pek fazla ısıttığı söylenemez.
Bu zamanda her kalitede farklı kesimlerle her bütçeye uygun fiyatlarda yağmurluk modelleri ile her yerde karşılaşmamız mümkündür. kumaş olarak ise bazıları pvc kumaşlardan yapılırken bazıları polyesterden veyda naylondan yapılır. Polyesterden yapılan yağmurluk modelleri günlük kullanıma uygun modellerdir.

Üretilirken beden ölçülerindeki farklılıkta  nutulmamıştır ki standart değildirler. Sırtında kapüşonu olan modelleri de mevcuttur. Farklı renk ve modeller alıcının seçme şansını arttırırken karar vermesini zorlaştırır.

Ayrıca takım şeklinde olan yağmurluklarda vardır. Alt ve üst ürün birbirinden ayrı olarak satışa sunulmuştur. Üstü yağmurdan korurken bacaklarımızında ıslanmaması için üretilmiştir. Genel olarak içi astarlı olmaktadır.Kalitelerine göre fiyatları gayet uygun olarak satılır. Aynı şekilde naylon ve polyester kumaşından üretilirler.
Markalarıyla bütünleşmiş haldeki bayan yağmurluk modellerine şöyle bir göz attığınızda kendinize uygun modeli ''işte bu benim olmalı ! ''  diye içinizden geçireceğinize emin olduğumu söylemeden geçmek istemem.

Tüm Bayan Yağmurluk Modelleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.