Balzer Makinalar

19-03-2018 19:41
Balzer Makinalar

Balzer Makinalar

Bir balıkçı malzemelerini seçmeden önce avlanma teknikleri belirlenmeli ve yakalanması hedeflenen balıklar belirlenmeli ve bun belirlenen kurallara göre balıkçılık malzemeleri seçilmelidir. Balıkçılık malzemeleri konusunda oldukça çok marka ve firma üretimler yapmaktadır. Bu üretimleri yapan firmalar arasında balzer olta makinaları yerini alan markalar arasındadır. Marka seçimlerine bakılırken teknoloji ile eş değerli olarak çalışmalarına bakılmalıdır. Alınacak üründe temel faktör teknoloji kalitesi ile üretilip üretilmediğidir.


Balıkçı için önemli olan diğer bir etken ise alınması düşünülen malzemelerin fiyatlarıdır. Balzer olta makinaları fiyatlar konusunda geniş bir fiyat listesine sahiptir. Bu da her bütçeden insanın cebine hitap edebileceğini göstermektedir. Avlanılacak deniz kadar hedeflenen balıkta makine seçiminde etkilidir. Buna örnek verecek olursak; sazan balı için atıp beklemeli dip oltaları kullanılmaktadır. Bu olta için gerekli olan makinenin ise 50 ve 80 lik bir ölçüye sahip olması belirlenen limitlerdir.


Eğer ki avlamayı planladığınız balık alabalık ise emin olun ki bol mücadele ile geçecek bir avlanma olacaktır. Kısa mesafeli atışlarla avlanan alabalıklar için belirlenen makinalar küçük boyutlardaki makinalardır. 20-40 kalibreli makara ölçülerinde hem kaliteli hem de güçlü makinalar seçilmelidir. Bu seçimler için balzer olta makinaları sizlere ürünleri ile yardımcı olabilecektir. Bunun dışında eğer ki avlamak istediğimiz balık büyük balıklardan olan kılıç, akya, orkinos ve yayın balığı gibi türlerdense kullanılacak olan makinanın oldukça güçlü makinalar olması gerekmektedir.


Eğer yukarıda saymış olduğumuz avlanmaları tekneden değil de kıyıdan avlanmayı düşünüyorsanız o zaman geçmeniz gereken makinanın 60-80 kalibre arasında makara ölçülü, güçlü makinalardan yana seçimler yapılmalıdır. Bunun yanı sıra çıkrık makinaları da tekneden kullanabilirisiniz. Gerekli olan bütün özelliklere sahip balzer olta makinalarını sitemizi ziyaret ederek alabilirsiniz.


Bir olta makinasının seçiminde fiyatları da etkilidir. Balıkçılık için ayırmış olduğunuz bütçe elbette ki oldukça önemlidir. Fiyatı makul ölçüde olan olta makinaları bütçemiz açısından fayda sağlasa da avlanmamızda fayda sağlayamamaktadır. Son yıllarda balıkçılığın ilerlemesi ile balıkçılık malzemeleri konusunda üretim yapan firmalarında sayısıda oldukça artmıştır. Bu artış içinde hem fiyatlar eskiye nazaran düşüşte hem de kalite olarak bir gerileme yaşanmamıştır. Sorunsuzca çıkılmak istenen avlanmalarda sorunsuz olta malzemeleri seçmek gerekmektedir.


Tüm Balzer Olta Makinaları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.