Balıkçı Çantaları

19-03-2018 21:16
Balıkçı Çantaları

Balıkçı Çantaları



Balık avına giderken yanımıza ihtiyaç duyabileceğimiz belli başlı malzemeleri almamız gereklidir. Bununla birlikte temel olarak bu malzemeleri yerleştirmek için kullanılan çantalar vardır. Bazıları balıkçı çantası bazıları sırt çantası olarak adlandırabilir. Tahta, plastik ya da bezden yapılan bazıları sandık görünümünde olan balıkçı çantalarıdır.

 


Oldukça çok marka ve çeşit arasında suya dayanıklı olan captain çantalar balıkçı çantaları alanında da üretim yapmaktadır. Kullanılacak olan çantanın suyu geçirmemesi, gelebilecek sert darbeler karşısında sağlam durabilmesi, üzerine oturulabilecek sağlamlığa sahip olması gereklidir.

 


Balıkçıların çantaları tek gözlü ya da birkaç gözlü çeşitlilikte olabilirler. Gözlerin çok olması katlar arasında menteşenin eklenmesini gerektirmiştir. Bunun amacı ise gözlerin rahat bir şekilde açılabilmesidir. Her markanın olduğu gibi captain çantalar menteşe kullanmaktadır. Değişik büyüklükte olan çantaların gözleri de boy boy büyüklüklere ayrılmıştır. Bu bölmelerin büyüklüğüne ve tasarımına göre malzemeler yerleştirilebilir.

 


Bir çantayı defalarca kez gittiğimiz avlarda kullanabilir. Dilerseniz de her avlanma için farklı çeşitlerde üretilmiş olan captain çantalarkullanabiliriz. Genel olarak balıkçı çantasında bulunması gereken malzemeler arasında şunlar bulunmaktadır. İğne, misina, fırdöndü, zoka, çapari ve daha saymakla bitmeyecek balıkçılık malzemesi bulunabilir.

 


Balıkçılar için kullanmış oldukları malzemeler son derece önemlidir. Balığa çıkılacağı zaman bir avcıya gerekli olacak bütün malzemelerin yanında bulunması gerekmektedir. Balık oltamıza geldiği zaman kullanmış olduğumuz malzemelerin hasar görmesi durumunda yerine yanımızda yedek götürmüş olduğumuz malzemeleri çıkarıp kullanabilirsiniz. İşte bunun için captain çantalar korunaklı şekilde sizlerin yedek malzemelerinizi içinde barındırabilir.

 


Ülkemizin üç tarafının denizlerle çevrili olması ve aynı zamanda da bol şekilde göle, akarsuya sahip olması amatör balıkçılığın giderek artmasında oldukça etkilidir. En küçük yaşata olandan en büyük yaşa kadar bütün insanlar tarafından yapılan balıkçılık tabiri caiz ise babadan oğla bile geçer demek daha doğrudur. Küçük yaşlarda balık tutkunu baba ile avlanamaya giden bir çocuğun büyüdüğü zamanda devam etmesi işte bu sözü doğurmuştur.

 


Yoğun şekilde ilerleyen balıkçılıkta malzemelerin önemi son derece büyüktür. Önemli olması sonucu çantalar tasarlanmıştır. Çantaların asıl amacı kullanılan malzemeleri korumak olsa da bunun yanında bu malzemelerin taşınmasını da kolaylaştırmaktadır. Tasarlanan captain çantalar rahat şekilde kullanım olanağı sunmaktadır. Balıkçı için sağlam olması kadar çantasının kullanışlı olması da son derece önemlidir.

 


Avlanmaya gittiğiniz zaman yanınızda işinize yarabilecek olan bütün malzemelerin çantanızda bulunması gereklidir. Gittiğiniz avlakta sizinle birlikte avlanan insanları izlemek istemiyorsanız, doğru ve eksiksiz şekilde çantanızı hazırlamanızda fayda vardır.

 



Tüm Captain Çantalar İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.