Avusturya Silstarı

19-03-2018 20:27
Avusturya Silstarı

Avusturya Silstarı  


Kuruluş yılı 1984 olan firmana kaliteli ürünler üretimi gerçekleştiren markalar arasında yerini almaktadır. Kaliteli ve uygun fiyat aralıkları ile balık severlerin hizmetine ürünleri sununa silstar mücadeleci ve özgürlükçü yapısı ile geniş ürünlere sahiptir. Avustralya topraklarında doğan bu marka büyük bir Pazar payına sahiptir.

 


Balıkçılık ürünleri tasarlamakta ve tasarladığı güçlü kamışlarla silstar ürünleri oldukça dayanıklı çubuklar olarak adlandırılmaktadır. Eşsiz bileşenleri ile yapılmakta olan kamışlar balık ile mücadelede sırasında bizlere oldukça yardımcı olmaktadır. Yıllar içinde balıkçılık sektörü de değişimlere ve ilerlemeye tabi olmuştur. Bu ilerlemede bu markamız üzerine düşeni fazlası ile yapmıştır. Kamışların hissiyatı bir balıkçının avını yakalamasında oldukça önemlidir. Gücü ve hissiyatı son derece üst düzeyde olan kamış üretimini gerçekleştirmektedir.

 


Sadece balıkçılık malzemelerinden kamışlar konusunda değil diğer önemli olan balıkçılık malzemeleri arasında yer alan olta makineleri konusunda da oldukça yeteneklidir. Gücünü kalitesinden alan silstar markası balıkçıların beklentilerine cevap verebilecek büyüklükte olan bir markadır. Bugün modern teknoloji ile tasarlanan güçlü olta makineleri üzerene testlerle ve hassasiyetle çalışmaktadır.

 


Çok çeşitli avlanma teknikleri olta makinesi ve kamışlar konusunda çok çeşitli ürünler gerekmektedir. Bu gerekliliği yerine getirmek balıkçıların yüzünü güldürmek demektir. Bu anlamda çok çeşitlilik gerektiren bir sektör olan balıkçılık malzemeleri konusunda silstarpazarlarda verini almaktadır. Cezp edici dış görünümü ile de balıkçıların beğenisini kazanan marka teknoloji ile birlikte hareket etmesinin meyvelerini topluyor.

 


Balıkçılık malzemeleri sektöründe son derece kaliteli hizmet üretip ve sonrasında da kaliteli müşteri memnuniyeti sağlamak açısından da çok iyi müşteri hizmeti vermektedir. Birçok müşterinin takdirini kazanacak kusursuz garanti hizmeti de vermektedir. Kusurlu ve de hasarlı çıkan ürünlerini geri alabilen silstar marka bu anlamda da gerekli olan hizmeti vermektedir.

 


Her markanın amacının para kazanmak olduğu gibi silstar markası da para kazanmak için hizmet vermektedir. Fakat şunu çok iyi bilen marka, bunun mümkün olması için kaliteli ve güvenilir hizmet sunması gereklidir. Farklı ve modern olan bütün makaraların çoğuna sahip olan markanın öne çıkma çabaları takdire şayandır. Sadece olta makinesi ya da kamış değil aynı zamanda dayanıklı misinalarla da büyük hizmetler vermektedir.

 


Kırılma ve kopmalara karşı dayanıklı olması gerekli olan misinaların üretimleri de son derece titizlikle yürütülmektedir. Kaliteli üretimin arkasından yine kaliteli şekilde ambalajlamada yapılmaktadır. Her bir ürünün ambalajı üzerinde misinaların özellikleri belirtilmektedir.

 



Tüm Silstar Ürünleri İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.