Av Malzemeleri

16-03-2018 15:22
Av Malzemeleri

Av Malzemeleri

İlk çağlardan bu yana insanlık için var olan gerçeklerden biri de avlanmak ve avcılık olmuştur. O çağlardan günümüze kadar gelen dönemde gelişen avcılık kendi içerisinde çeşitli sınıflara ve kategorilere ayrılmıştır. Günümüz koşullarında, artan teknolojik imkanlar doğrultusunda avlanma için kullanılan av malzemeleri çeşitlendirilmiş, teknolojiye uygun ve pratik kullanımlı olarak üretilir olmuştur.

Av mevsimi süresince harcanan zamanı verimli hale getirmenin birçok yardımcı aracı bulunmaktadır. Doğru kullanılan  av malzemeleri her zaman en verimli sonuçları elde etmenizi sağlar. Çünkü avlanırken kullanılan malzemelerin amacına uygun ve bunun yanında kaliteli olması, hem daha rahat avlanmamızı hem de ürünlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Av malzemeleri dediğimizde; balık avı malzemeleri, aksesuarlar, çantalar, ağlar, halatlar, mantarlar, outdoor ürünler ( tulum, yağmurluk, çizme, bot, kaban, bere…) akıllara gelmektedir. Avcılık için kullanılan bu ürünler, aslında av sırasında ihtiyaç duyulan önemli ekipmanlardır. Av malzemelerinin birçok çeşidi vardır. Bunun nedeni çok fazla balık türünün olması ve her balık türüne uygun yem ve oltaların bulunmasıdır. En çok tercih edilen av malzemeleri balık ağları ve olta çeşitleridir. Çünkü bu malzemeleri kullanabilmek için profesyonel olmanıza gerek yoktur. Sonuç olarak yukarıda yazdığımız unsurlara önem verir ve av malzemesi tercihlerinizi doğru şekilde yaparsanız iyi bir av gerçekleştirebilirsiniz. Dalış av malzemelerinde maske, şnorkel, elbise, palet, zıpkın kullanılır. Balık av malzemeleri balık tutmayı sevenlerin vazgeçilmez ürün serilerinden biridir. Ayrıca av ekipmanları da balık severlerin yanlarından ayırmadığı bir malzemedir.

Ülkemizde av dönemi belirli periyotlarda sınırlandırılmıştır. Eylül ayı ile başlayan av sezonu Nisan ayı ile son bulmaktadır. Avcılık için ayrı ayrı konumlandırılan sınıfların, kullandığı av malzemeleri de farklı olmaktadır. Su ürünleri ve balık av malzemeleri, doğa av malzemeleri, dalış ve tekne av malzemeleri olarak avcılık ayrı ayrı sınıflandırılmıştır. Tüm bu kategoriler içerisinde amacınıza en uygun av malzemeleri için balikmarketim.com’un ürün çeşitliliğinden yararlanabilir, bereketli bir av gerçekleştirebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.