Av Bıçakları

19-03-2018 10:15
Av Bıçakları

Av Bıçakları

M.Ö önce ve sonra günümüze kadar insanların vazgeçemediği avlanmak bir tutkudur. Günümüzde genellikle doğa sporu olarak yapılmaktadır. Bu hobi insanların bir yandan karınlarını doyurmaktadır. M.Ö ilkel insanların hayatta kalmak için ve gıdalarını temin edebilmeleri için av bir zevk ve spor değildi.


  İlkel yöntemlerle yapılanav bıçakları günümüz arkeoloji kazılarında gün ışığına çıkmaktadır. Günümüzden 2,5 milyon yıl önce atalarımızın taştan yapılmış taş aletler sapan, ok, yay, balta, zıpkın, keskin av bıçaklarıkullanıldı.


  Bu süreç 4 evrim atlayarak devem etti. Her bir evrim bir değişimdi. İnsanoğlu yeniliğe açık ve her zaman gelişmeyi ilke edinen milyon yıllık devirlerden sonra günümüze kadar insanların kullanımına sunduğu av aletleri avlanmayı daha da kolay hale getirmiştir.


  Gelişmiş teknoloji ve modern üretimi birleştirerek daha uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün üretilmektedir. Av mevsimi geldiğinde hazırlıklarda başlar. İyi bir outdoor seçenekleri özellikle unutulmaması geren alet av bıçaklarıdır. Av bıçakları çeşitli bir üründür.


 

Negro, Rambo, Lejyoner, Extrema, Sterling komando, Sog, Komando, Columbia, Boda, Yüzme, Souare, Brovning yüzme, Edge, Natchez bowie, Marttiini lap knife,Aıtor bowie,Aitor combat, Kemik av bıçağı,Linder, S.H.M.Machete Kukri, 11 Eylül bıçağı, Smith&Wesson Carambit, Pusulalı av bıçağı, Victorınox muela, Ranger coast, Hayat İdame, Survival,Tactial Knife, Cold Steel Kobun Tanto, Fleto, Çek master, Kama, Hançer, Remixson, av bıçakları mevcuttur.


 

Özel tasarım el yapımı aletleri av bıçakları avcıların diğer bir seçenekleri arasında bulunmaktadır. İhtiyacınıza göre av bıçağı almanız en doğru seçim olacaktır. Ayrıca avcılıkta ihtiyacınız olan birçok ürün bulunmaktadır. En başta su geçirmez çift tenteli çadır sonra uyku tulumudur. Uyku tulumu iki çeşittir. Kaz ve ördek tüyünden yapılmış olanları ve elyaftan yapılmış olanları vardır.


  Uyku tulumunu mevsim sezonlarınıza göre seçmeniz en mantıklı olanıdır. Tabiî ki de bunların yanında outdoor ürünleri ve matlar kullanmanız gerek. Günlerce süren av günlerinde bu ürünlerin hemen hemen hepsine ihtiyacınız olacaktır. Isınmalarınızdan tutunda su mataralarına kadar en basit bir outdoor aletlerine ihtiyacınız olacaktır.


  En küçük ve keskin av bıçaklarıav yelekleri, av tüfeği, dürbün, av fişekleri, dart, telsiz, gaz maskesi, mermiler v.s avlanırken yanınızda olması gerenler listesindendir.


  Bu günlük yaşantımızda blokların içine sıkışmış hayatlarımızı biraz olsun maceraya çevirmek isteyenlere özel bir aktivitedir. Genellikle yüzyıllar öncesinde bile avcılıkla erkekler uğraşırdı. Günümüzdede genellikle erkeklerin hobisidir. Avcılık hiçte kolay bir doğa sporu değildir. Sabır ve uyum gerektirir. En zevkli sporlar doğayla iç içe olan sporlardır. Doğa sporu olan avcılığımız her türlü disiplin ve kurallar içerisinde olmalıdır. Av mevsimi açılmadan avlanmamalıdır. Bu hususa dikkat edildiği sürece tabiat anayı korumuş ve bu yolla her daim doğayla iç içe bir yaşam zemini oluştururuz. Doğa her zaman bizim geleceğimiz.


  Tüm Av Bıçakları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.