Amerikan Balık Bulucu

20-03-2018 10:48
Amerikan Balık Bulucu

Amerikan Balık Bulucu



Amerika’nın en favori markalarından olan humminbird onıx çok fonksiyonlu ekran ismi 30 yılı aşkın bir süredir balıkçılara hizmet vermektedir. Cihazları yan görüntüleme sistemine de sahip bir isimdir. Geçmiş dönemlerin günümüze etkileri hem olumlu hem de olumsuz şekilde olmaktadır. Eski dönemlerde bilinçsiz şekilde avlanmalar günümüze oldukça olumsuz etkilerde bulunmuştur. Büyük-küçük, avlanması doğru ya da yanlış olan balıkların avlanması sonucu günümüzde birçok balık nesli tükenmek üzerdir.

 


Balıkçılıkta gelişen teknolojinin olumlu faydalarına birlikte bakacak olursak eğer; ilerleyen teknoloji bizlere balık bulucuları, tekneleri ve daha saymakla bitmeyecek şekilde balıkçılık malzemelerini üretmiştir. Bu üretilen malzemelerin seçimlerinde temel faktör kalitedir. İşte bizlere balık bulucu, gps ve harita kartları konusunda kaliteyi veren isimler arasında Amerikan firması humminbird isimi de yer almaktadır.

 


Bir balıkçı teknesi ile avlanmaya çıktığı zaman onun için balık sürülerinin nerede ve nasıl bir derinlikte olduğu önemlidir. Çıkacağınız avlanmada fark yaratmak istiyorsanız eğer radarları kuvvetli, kaliteli bir cihaz ile avlanmaya çıkmanız gerekiyor. Humminbird markası dünya genelinde bakıldığı zaman distribütörleri ile birlikte 100 ülke de hizmet vermektedir. Geniş bir satış ve ürün yelpazesine sahip isimlerdendir. Deniz ve balıkçılık sektöründe elektronik malzemeler konusunda sıkı bir ar-ge ekibinin yanında işine gönül vermiş mühendisler ile tüketicilerin hem beğenisini hem de güvenini kazanacak şekilde üretimler gerçekleştirmektedir.

 


Macera ve yenilikçi markalar ile çalışıp başarıyı yakalamak isteyen balıkçılar için humminbird markası oldukça idealdir. 1990’lı yılların başından bu yana 3-D sonar, 3-120 boyutu ile balık bulucular konusunda ciddi bir yenilik yapmıştır. İlerleyen yıllarda başarısına başarı ekleyen marka 2002 yılında da fishfinder ve piranha serilerini çıkartarak ciddi adımlar atmıştır. Bu marka piyasaya çıktığından bu yana sürekli yeniliklerle yoluna devam etmiştir. Balıkçılık konusunda ciddi ilerlemeler yapan firma balıkçıların gır gır tekneleri ile çıktıkları büyük av mevsimlerinde ihtiyaç duymuş olduğu balık bulucular konusunda ileri teknolojiyi kullanan isimler arasına girmiştir.

 


1987 yılında kurulan ve kısa sürede ilerleyerek balıkçılık sektöründe ciddi ilerlemeler kaydeden firma ilerleyen dönemlerde de aynı performans ile devam edeceğe benziyor. Elektronik olarak balık bulmak ve ne kadar derinlikte olduklarını görmek açısından balık bulucular balıkçıların büyük derecede işine yaramaktadır. Aynı zamanda bu firma olağan üstü bir hizmet sunmaktadır. Kapsamlı ve araştırmacı şekilde üretimlerini tasarlamaktadır.

 


Doğru ve bilinçli bir şekilde avlanmaların yapılması gelecek nesillerinde aynı balıkçılık heyecanını sürdüreceği anlamına gelmektedir. Bu bilinç ve düşünce ile hareket edilmesi her daim ileri nesillerinde doğru ve bilinçli şekilde ilerlemesine vesile olacaktır.

 




IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.