Aksesuarlar Arasında Silstar

19-03-2018 20:57
Aksesuarlar Arasında Silstar

Aksesuarlar Arasında Silstar  


Amatör balıkçılıkta kullanılan malzemeler içinde aksesuarların yerleri farklılık göstermektedir. Kullanılan her malzemenin yeri faklıdır. Olta takımları balık avlamada temel malzemeler arasında yer alırken aksesuarlar ise balığın avlanması konusunda olta takımlarının yardımcıları, donanımları olarak nitelendirilebilir. Hem olta takımları olsun hem balıkçının kendisine yardımcı olarak olan ürünler için silstar aksesuarlar arasından seçimler yapabilirsiniz.

 


Aksesuarlar başlığı altında toplanılan ürünler o kadar geniş bir şekilde bulunmaktadır ki bunların her birinin kullanım alanı ve yeri birbirinden farklıdır. Her bir silstar aksesuarlar farklı şeklerde fayda vermektedir. Bu faydaları ürünlerin detayların anlatırken görebiliriz.

 


Balıkçılık aksesuarları içinde zokalar yer almaktadır. Zoka; iğnenin ala kısmına kurşun dökülmesi ile elde edilen yeni bir kurşun çeşitidir. Bu iğne türü dişli ve güçlü balıkların avlanması sırasında kullanılan iğnelerdendir. Genel olarakta yemsiz avlanmalarda kullanılan bir aksesuardır. Birçok markada olduğu gibi silstar aksesuarlar içerisinde bulmak mümkündür. İğneler büyüdükçe zokalarda büyümektedir. Bu ayrıntıyı unutmamakta fayda vardır.

 


Başka bir aksesuar olarak çapariler yoğun olarak kullanılmaktadır. Şekil olarak beden üzerine dizilmiş tüy ile yapay olarak yapılmış iğneler taşıyan çok sayıda köstekten oluşan takımlardır. Bunun yanı sıra doğal yemlerle yapılan ve bol iğneleri çaparilerde vardır. Çapari adı verilen takımlar iki şekilde hazırlanmaktadır. Hafif ve ağır şekilde adlandırılan çapariler silstar aksesuarlar içinde de bulunmaktadır. Hafif olarak hazırlanan takımlar uskumru, istavrit, kalyoz gibi balıkların avlanmasında kullanılmaktadır.

 


Diğer markalar gibi silstar aksesuarlar ürün çeşitliliği geniş değildir. Fakat aranılan ürünler içinde kamış standı var ise işte doğru adrestesiniz demektir. 26 adet kamış koyabileceğiniz bölmeden oluşan bir stanttır. Fakat stant dışında ihtiyacınız olan çok ve büyük göze sahip bir balıkçı çantası ise o anlamda da silstar aksesuarlar çeşitlerine göz atabilirsiniz.

 


Beyaz etin lezzetini bizlere sunan balıkçılardır. İşte bu lezzete balıkçıların sayesinde kavuştuğumuz için onlara sunulacak olan ürünlerin kalitesi oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur. Her çıkılan avlanmada kullanılan takımlar, aksesuarlar değişiklik göstermektedir. Değişiklik gösteren aksesuarlara bir göz atacak olursak eğer; gündüz çıkılan avlanmalarda ve akşam çıkılan avlanmalarda değişmektedir.

 


Gece çıkılan avlanmalarda mutlaka yanımızda olması gereken silstar aksesuarlar içinde fenerler bulunmaktadır. Hem gece çıkılan avlanmalarda bize ışık kaynağı oluşturmakta hem de avlanırken balıkları toplamak için denize ışık vermektedir. Bunların yanı sıra kamış çantası, kamış ayakları gibi aksesuarlar gece ya da gündüz fark etmeden çıkılan avlanmalarda kullanılabilir.

 



Tüm Silstar Aksesuarlar İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.