2. Dünya Markası Suzuki

2. Dünya Markası Suzuki

2. Dünya Markası Suzuki  


Kulağa hiç yabancı gelmeyen bu marka hem karada hem de denizlerde rüzgârı ile kullanıcılarını büyülemektedir. Şubatın 15-23 ü gibi teknolojinin sınırlarını zorlayacak ölçüde bir ürün olan D20A’ yı çıkartarak adını bir kez daha altın harflerle kazımıştır. Denizlerde tekne ve bot tutkunları için Suzuki tamda sizler için biçilmiş bir markadır.

 


Türkiye de teknolojinin ulaştığı en üst seviyede dizayn edilerek üretilmiş olan ve dıştan takmalı motorlar konusunda işin ustası olan bir marka niteliğindedir. Amerikan ülkesinden sonra Suzuki dünya genelinde ikinci sıra gelmiştir. Bilindiği gibi hem karada hem de suda kullanılan bütün yakıtlı araçların doğaya vermiş olduğu çevreyle ilgili zararları hepimiz bilmekteyiz. İşte markanın üretmiş olduğu motorlar çevre bilinci ve aynı zamanda yakıt verimliliği ile öne çıkan bir markadır.

 


Yakıt kontrolü konusunda gerekli belgeler ile de tescillenmiştir. Bir markanın dünya sıralamasında ikinci sırada bulunması hiçte kolay bir durum değildir. Bu kadar zorlu bir süreçte başarı ile üst sıralara çıkan bir marka olan Suzuki Amerika’dan sonra ikinci sıraya yerleşerek iyi işler gerçekleşmiştir. Üretmiş olduğu ürünler sadece sularda sınırlı değildir. Hem karada hem sularda olmak üzere geniş bir yelpazeye sahiptir.

 


Karada motor tutkunları için üretilmiş harika motorlara sahiptir. Bunun yanı sıra da deniz tutkunları için teknelerde ya da şişme botlarda kullanımlar için motorlar tasarlamıştır. Kendi sınıfının ürünleri arasında artan bir dayanıklılığa sahip ve bakım gerektirmeyen ürünleri ile kullanıcının rahatı düşünülmüştür. Artan bir güç performansına sahip olan ürünleri ile inovasyon ödülüne sahip olmuştur.

 


Ülkemizde balıkçılıkta ve diğer deniz aktivitelerinde botların ve teknelerin oldukça sık olarak kullanıldığını görmekteyiz. Bunları suyun üzerinde hareket ettirebilmesi için tasarlanmış harika Suzuki deniz motorları vardır. Markanın 85 yılı aşmış olan bir geçmişi olması da onun bu sektörde ne kadar deneyiminin ve bilgi birikiminin olduğunu göstermektedir. Son yirmi yılda da tasarımları ve teknoloji ruhu ile ne kadar büyük bir uzmanlık göstermiş olduğunu piyasadaki ürünleri ile görebiliyoruz.

 


Yıllar geçtikçe kazanılan başarılar ve deneyimler de giderek artış göstermektedir. Kullanılan malzemelerde deneyimli ve kaliteli ürünlerin tercihi diğer ürünlere göre daha çok tercih edilmektedir. Bu durum kullanıcıların daha rahat bir şekilde kullanım yapılmasını sağlar. Çoğumuz botları ve tekneleri balığa çıkacağımızda kullanırız ve bu sırada herhangi bir sorunlar karşılaşmak istemeyiz.

 


Deneyimleri ve kalitesi birçok önemli belge tarafından tescillenmiş olup tamamen kullanıcının zevki düşünülerek hazırlanmıştır. Yenilikçi düşünce yapısına sahip olması açısından çoğu kullanıcılar tarafından beğeni kazanmıştır.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.