Savage gear Parabellum  CC 9'6 289 cm 10-34g 3 Parça

Savage gear Parabellum CC 9'6 289 cm 10-34g 3 Parça

Marka
Stok Kodu
cb_48513
Fiyat
3.045,31 TL + KDV
*326,15 TL den başlayan taksitlerle!!
KDV Dahil Fiyatı
İndirim %15
3.654,37 TL
3.106,22TL
(%5,00 havale indirimi) Havale İndirimli Fiyatı
2.950,91 TL
Tek Çekim İndirimli Fiyat
3.106,22TL
Paylaş:

Savage gear Parabellum CC 9'6 289 cm 10-34g 3 Parça Spin Kamış

 

Savage Gear markasının son derece popüler ve zarif spin kamış serisinden olan Savage gear Parabellum CC 9'6 289 cm 10-34g 3 Parça Spin Kamış gövdesinde kullanılan Toray karbon malzeme, Coil Control halka tasarımı, AAA mantar sap ve son derece konforlu bir tutuş sağlayan TPE avuç içi tasarıma ek olarak çift kilitli double lock makine yatağı ile mükemmel bir tasarım ve makine deneyimi sunuyor.

289 cm uzunluğunda, 10-34 g aksiyonlu, 101 cm kapalı boy, 203 g kamış ağırlığı ve 3 parçalı gövde tasarımına sahip olan Savage gear Parabellum CC spin kamış ile yaptığınız balık avlarından keyif alacaksınız.

Japon üretimi Toray karbon kamış gövdesi ile yüksek modül karbon kamışların sağladığı güç, hafiflik ve esneklik gibi tüm avantajları sunan Savage gear Parabellum kamış serisi ile performansı doruklarda yaşayacaksınız. Yüksek kaliteli Sea Guide makine yatağı paslanma yapmanın yanında sarım esnasında oluşabilecek titremeleri de engeller. Bu sayede pürüzsüz bir sarım elde edersiniz. CCS yani Coil Control özellğine sahip halka dizilimi sayesinde ise ip misinalar ile en uzak mesafelere ulaşan atışları kolayca yapabilirsiniz.

Savage Gear Parabellum CC serisi kamışlar esnediklerinde doğal parabolik aksiyona sahip olmakla birlikte özellikle suni yem kullanımı esnasında yemlerinizi uzak mesafelere ulaştıracak hızlı uç aksiyonuna da sahiptir.

Tüm balıkçılık malzemeleri, kamp malzemeleri ve dalış malzemeleri siparişlerinizi evinizden çıkmadan, sadece bir kaç dakikanızı ayırarak Balıkmarketim'den hızlı ve güvenle sipariş verebilirsiniz. Hobileriniz bizim için değerli. Bu yüzden Savage Gear ve daha pek çok farklı markada yüz binlerce ürünü sizin beğeninize sunuyoruz. Favori hobiniz veya günlük aktivitelerinizden keyif almanız için spin kamış kategorisindeki geniş ürün yelpazemizle Savage gear Parabellum CC 9'6 289 cm 10-34g 3 Parça Spin Kamış ve benzer pek çok üründe en uygun fiyatlar ile siz değerli müşterilerimize 20 yıldır kesintisiz hizmet sunuyoruz

CCS Yani Coin Control Halka Dizilimi Nedir?

CCS halka tasarımına sahip halkalar standart halkalara oranla daha oranla daha dik ve küçük boyutludur. Küçük olan başlangıç halkası uca doğru simetrik bir şekilde küçülmeye devam eder. Burada amaçlanan şey makineden sipiral şekilde boşalan misinanın mümkün olan minimum kıvrılma ile halkalardan geçerek atış mesafesinin ciddi oranda arttırılmasıdır. Misina daha az kıvrımla boşalırken, halkaların standart halkalara oranla daha dik konumlu olması sayesinde misina gövdeye sürtünmez. Bu misinanın gövdeye sürtünmesini önlemenin yanı sıra mümkün olan minimum sürtünme ile halkalardan geçmesini sağlar. Bu sayede daha uzun mesafeli ve daha düzgün atış yapma imkanı elde etmiş oluruz.




Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Savage gear Parabellum CC 9'6 289 cm 10-34g 3 Parça Savage gear Parabellum CC 9'6 289 cm 10-34g 3 Parça ürünü Balık Marketim sitesinde en ucuz fiyat ve bedava kargo imkanı ile satılmaktadır. Güvenli ve hızlı alışveriş için balikmarketim.com 'a bekleriz. cb_48513
Savage gear Parabellum  CC 9'6 289 cm 10-34g 3 Parça

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.