Hansen Pilgrim 9.3cm 42g Kaşık

Hansen Pilgrim 9.3cm 42g Kaşık

Marka
Stok Kodu
cb_17954-17958
Fiyat
171,17 TL + KDV
*18,33 TL den başlayan taksitlerle!!
KDV Dahil Fiyatı
İndirim %15
205,40 TL
174,59TL
Tek Çekim İndirimli Fiyat
174,59TL
Seçenekler
Gold/Red Silver/Blue Silver/Red
Paylaş:

Hansen Pilgrim 9.3cm 42g Kaşık

Suni Balık Yemleri ürünleri içerisinde belli bir kalitesi bulunan Hansen markalı ürünler oldukça tercih edilmektedir. Olta Kaşıkları ürünleri içerisinde Hansen Pilgrim 9.3cm 42g Kaşık ürünü en çok tercih edilen balık malzemeleri arasında yer almaktadır.Balıkmarketim.com olarak av malzemeleri, balık malzemeleri, kamp malzemeleri ve atıcılık malzemeleri vb. ürünlerde profesyonel hizmet vermekteyiz.

Hansen Pilgrim Kaşık

Klasik bir şekle sahip olta kaşığı olan Pilgrim modeli; özellikle Danimarka akarsu ve göllerinde alabalık ve soman avında rüştünü ispatlamıştır. Pirinç levhaların preslenmesi, ardından arka kısma desen verilmesi ve son olarak ise mükemmel can alıcı renk kombinasyonları ile boyanarak son şeklini olan Hansen kaşık modellerinin tümünde paslanmaz çelik kaşık halkası ve Mustad iğne kullanılır.

Nasıl Kullanılır?

Hansen Pilgrim kaşık modelleri spin kamışlar ile kıyıdan veya iskeleden at çek yöntemi ile kullanılabileceği gibi bottan veya tekne arkasından sürütme şeklinde de kullanılabilir.

Hangi Balık Avları İçin Uygundur?

Aslında İskandinav tatlı su balıkları olan alabalık ve somon avı için özel olarak üretilmiş olan bu kaşıklar ile ülkemiz tatlı sularında turna veya sudak avlanabilir. Bunun yanı sıra levrek, sarıkanat ve lüfer gibi deniz balıklarının avında da kullanılabilir.

Favori Avı

Her ne kadar turna veya levrek avında da başarılı avlar sağlasa de Hansen Pilgrimkaşıklar Marmara ve Karadeniz'de en çok tercih edilen lüfer kaşıklarının başında gelir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hansen Pilgrim 9.3cm 42g Kaşık Hansen Pilgrim 9.3cm 42g Kaşık ürünü Balık Marketim sitesinde en ucuz fiyat ve bedava kargo imkanı ile satılmaktadır. Güvenli ve hızlı alışveriş için balikmarketim.com 'a bekleriz. cb_17954-17958
Hansen Pilgrim 9.3cm 42g Kaşık

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.