Vorteks ile Portfish Olta Makine Arasındak Farklar

03-12-2018 21:49
Vorteks ile Portfish Olta Makine Arasındak Farklar

Olta makinesi; balık avı için belki de en önemli malzemelerin başında geliyor. Uygun, kaliteli ve balık cinsi için özel olarak seçilmiş balık oltaları, balık avının başarısını belirleyen en önemli unsurlardan biri. Bu aşamada elbette özellikle balık avına yeni başlamış olan kişiler için hangi oltanın daha kaliteli olduğu ya da hangi oltanın kullanılması gerektiği gibi sorular ortaya çıkıyor.

Portfish Olta Makine

Portfish olta makine için araştırma yapanların bilmesi gereken öncelikli unsur; Portfish olta makine çeşidinin oldukça kaliteli olduğudur. Genel olarak Portfish olta makine çeşitleri balık avı yapanlar tarafından en fazla tercih edilen markalardan biridir. Özellikle de surf Makine ürünleri içerisinde Portfish Halibut 80 Olta Makinesi ürünü en çok tercih edilen balık malzemeleri arasında yer almaktadır.

Vorteks Olta Makina

Vorteks olta makina modeli de en çok sevilen ve kullanılan olta makine modelleri arasındadır. Vorteks Olta Makina da oldukça kalite olup, sazan avı için sıkça tercih edilmektedir. Grafit gövde, alüminyum kafa, 8 adet paslanmaz çelik bilye, solucan dişli sistemi, 12 kg dragli ön ve arka çift kalama sistemi, hassas ve su geçirmez metal pullu ön kalama sistemi, kolun geri dönmesini engelleyen geri kalama sistemi, dengeli rotor sistemi, titanyum kaplı misina atım teli, titanyum kaplı misina sarım bilyesi, kauçuk tutamaklı Alutex kol gibi özellikleri sebebiyle Vorteks Olta Makina en sık tercih edilen olta makineleri başında gelmektedir. Olta makinesi balık avcılığını severek yapan ister amatör ister profesyonel herkes için en önemli balıkçılık malzemesi olarak karşımıza çıkar. Olta makinesi çeşitleri arasından en uygun ve ideal seçmek için öncelikli olarak ne amaçla olta makinesi satın almak istediğinizi netleştirmeniz gerekmektedir. Genellikle hangi sularda, hangi balıkları avlıyorsunuz, gibi sorulara yanıt vermeniz sizin için en doğru olta makine çeşitleri konusunda ipucu verecektir.

Portfish ve Vorteks Olta Makine Modelleri

Portfish ve vorteks olta makine modelleri arasından hangisi sizin avınız için uygun ise onu tercih edebilirsiniz. Portfish ve vorteks olta makine modelleri oldukça kaliteli olta makineleri olarak karşımıza çıkar. Bu aşamada balık cinsinize en uygununu seçmeniz gerekmektedir. Olta makineleri farklı amaçlar için farklı şekillerde üretilmiştir. Fakat her olta, farklı av ya da avlanma yöntemi için özel olarak üretilmiştir. Olta makinesi genel olarak; surf, spin, jig, çıkrık, bait runner ve bait casting gibi sınıflara ayrılabilir. Örnek olarak; balık avını çek-at tarzı yapacaksanız spin makineye gereksinim duyacaksınız demektir. Fakat sazan ya da lüfer gibi balıklar için olta seçiyorsanız, surf makine çeşitlerine göz atmanız gerekir.

Olta Makine Fiyatları

Olta makine fiyatları tercih edilen makinenin özelliklerine, kalitesine ve markasına göre değişmektedir. Bundan dolayı da olta makine fiyatları her model için farklı olacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.