Suzuki Marin

Suzuki Marin

Suzuki Marin  


Dünya çapında deniz motorları, otomobil, motosiklet gibi ürünlerin üretiminde 2. Sırada bulunan markamız Suzuki marin motor olan Amerikan markasıdır. Bu deneyimli teknoloji karşısında birçok balıkçı ve daha doğrusu kullanıcı oldukça memnun kalmışlardır. Diğer şirketler temiz hava standartlarını karşılamak için 2 zamanlı motorlar üretirken Suzuki marin motor 4 zamanlı motorlara geçişi çoktan sağlamıştır. Kullanıcı avantajlarını düşünürsek eğer dört zamanlı motorlar daha çok avantaj sağlamaktadır.

 


Kullanılan Suzuki marin motor konusunda beygir güçleri de önemlidir. Dinamik ve zorunlu bir çalışma ortamı ile büyük başarıları elde etmiştir. Yeni tasarlanan ve dıştan bakıldığı zaman özel olduğunu belli eden marin motorlar mevcuttur. Soğuk havayı solumak için motoru izin vererek hızlanma ve üst hızı ile geliştirilmiştir. Rekabetçi modellerin yanı sıra, Suzuki fabrika testleri üst uç hızı 1,5 iyileştirme ile % 12 iyileşme olduğunu bildirmektedir.

 


Hızı ve performansı göz önünde bulundurulduğu zaman Suzuki marin motor denizciler için büyük bir güce sahiptir. Yeni alınmış bir tekne ve motor için piyasada yakıt ekonomisi açısından cazip seçenekleri ile Suzuki markası bir adım öne çıkmaktadır. Aranılan 4 zamanlı ve iki zamanlı motorları ve diğer marin ürünlerini bünyesinde barındırmaktadır. Oksijen sensörlerinin eklenmesi ile motorun sorunsuz çalışması sağlanarak başarıya ulaşılmıştır.

 


Oldukça çok fazla şekilde teknolojiden yaralanmakta olan Suzuki marin motor oldukça farklı ve kaliteli ürünler sunmaktadır. Bunun yanı sıra anahtarsız ateşleme modelleri yer alacaktır. 15 yıl öncesine bakacak olursak eğer kaliteli markamız Suzuki 4 zamanlı dıştan takma motorları üreterek diğer markalara öncülük etmektedir.

 


Kalite konusunda dıştan takmalı motorun performansı yenilikçilik ödülleri NMMA yani ABD deniz üreticileri derneği de dâhil olmak üzere pek ödülü elde etmiştir. Bunun yanı sıra pek çok ödülü de almak için uğraşmaktadır. Sendeleyerek tahrik milli gibi özellikleri sayesinde de kendi sınıfının en üst seviyesindedir.3 yılda fabrika garantisi veren bir markadır.

 


Motorlar konusunda uzun yıllar hizmet vermesi onun denizcileri de düşünmesine etki sağlamıştır. Marin yani deniz içinde motor üretimleri konusunda 4 zamanlı motorlar ile çevreci dostu denizcilerimiz içinde büyük faydacı olmuştur. Suzuki marin motor sınıflarının içinde ikinci sırada bulunması konusunda üzerine düşeni oldukça iyi bir şekilde yerine getirmiştir.

 


Şirket tarafından belirli aralıklarla düzenlenen anketler doğrultusunda müşteri fikir ve görüşleri ile de üretimlerini gerçekleştirmektedir. Şirketin üretmiş olduğu ürünler ile birlikte vermiş olduğu 3 yıl garanti de çoğu kullanıcı için oldukça önemli bir özelliktir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.