Okuma Markalı Ürünleri Diğer Markalardan Ayıran Özellikler Nelerdir?

01-02-2019 22:26
Okuma Markalı Ürünleri Diğer Markalardan Ayıran Özellikler Nelerdir?

Olta makinesi balık avında en önemli ekipmanlardan biridir. Balık avının başarısını belli eden ve avlanan balığın cinsine göre özel olarak tasarlanması gereken olta makinesi çeşitleri arasında en çok tercih edilenlerden biri okuma olta makine olarak karşımıza çıkar. Okuma olta makine Okuma Ceymar markasının olta çeşitleri olup, kalite bakımından yüksek olan oltalardır. Okuma olta makine genel itibari ile teknolojik açıdan oldukça gelişmiş bir markadır.

Okuma Olta Makine

Okuma olta makine çeşitleri en çok rağbet gören olta makinesi modellerinden biridir. Eliptik salınım sistemi ile tasarlandıkları için oldukça popülerdir. Bundan dolayı da oldukça işlevsel bir çalışma ile beraber maksimum kullanım ömrü sağlamaktadır. Eliptik salınım sisteminde kullanılan dişliler her zaman birbirine tam bir şekilde oturduğu için olta makinesi modelleri bakımından oldukça önemli bir özelliktir. Bu sayede de piyasada bulunan birçok makinada sıkça rastlanan olumsuz durumlar Okuma olta makine modellerinde mevcut değildir. Bu durumun tam tersine makinanın sıçrama yapması engellenir ve oldukça muntazam olta atımı sağlanır.

Okuma olta makine özelliklerinden bir diğeri ise çift güçlü çekiş sistemidir. Bu özellik sayesinde en çok tercih edilen olta modelleri arasında bulunmaktadır. Çekiş basıncını ve verimliliğini, düzgün çalışmayı maksimize etmesi sayesinde balık avında başarıyı etkin olarak kullanmaya destek olur. Bunun içinde de çift güçlü çekiş sistemi kullanır. Makaranın üzerine monte edilmiş olan ve suyu engelleme sistemi tarafından korunmakta olan çoklu diskli keçiden üretilmiş çekiş sistemi devreye girer. Makaranın altında mevcut olan ikinci çekiş sistemi ile çalışır. Maksimum stabilite için makaranın her iki yüzeyine de eşit basınç uygulaması sayesinde kusursuz bir balık avı sağlamayı hedeflemektedir. Okuma makine fiyatları ve çeşitleri için bir diğer ön plana çıkan özellik ise keskin gövde dizaynı sağlamasıdır. Bu sayede de şık durmanın yanı sıra oldukça işlevseldir. Bu özellik olta makineleri için oldukça önemlidir çünkü makinanın gövde profili de bu sayede inceltilmiş olur. Bu özelliği sayesinde fazla metalden ve makaranın fazla boyutlarından kurtulmak söz konusudur. Bu şekilde de ağırlığın azalması sağlanır. Bu gibi avantajları sayesinde okuma olta makine genel olarak hafif ve kompakt özelliklerde olup oldukça çarpıcı bir görünüşe sahiptir. Olta yemini salma sisteminde ise balık avı yapan kişilerin makine makaralarını boşa alması ile olta yemini serbest bırakma özellikleri hedeflenir. Bu şekilde olta yemi çok hassas ve dikkatli şekilde kontrol altında tutulur.

Olta Makine Fiyatları

Olta makine fiyatları tercih edilen oltanın markasına, oltanın özelliklerine ve oltanın kalitesine göre belirlenmektedir. Okuma makine fiyatları da diğer olta makineleri ile kıyaslandığında oldukça avantajlıdır. Uzun süre kullanım ömrünün yanı sıra kalitesiyle de ön plana çıkmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.