Okuma Ceymar Olta Neden Daha Çok Tercih Edilmektedir?

30-12-2018 21:42
Okuma Ceymar Olta Neden Daha Çok Tercih Edilmektedir?

Okuma ceymar en çok tercih edilen olta markalarından biridir. Genel itibari ile okuma ceymar olta sürekli olarak kendini geliştirmeyi hedefleyen bir marka olduğu için standartları da oldukça yüksek olup müşteri memnuniyeti gelişmiş olan markalardan biridir. Okuma ceymar genel olarak teknolojik açıdan oldukça gelişmiş bir marka olup her bir ürünü için mevcut teknolojisini sonuna kadar kullanmaktadır. Okuma ceymar genel olarak yüksek kalitenin çok iyi fiyatlarla kullanıcılarla buluşturulmasını sağladığı için bu denli tercih edilmektedir.

Okuma Olta Makineleri

Okuma olta makineleri genel olarak eliptik salınım sistemine sahip oldukları için bu denli popüler okuma olta makineleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu özellikle bu marka tarafından üretilen tüm okuma ceymar ürünlerde mevcut olmaktadır. Orta ve üst sınıf makinalarının ruhunu oluşturan bu özellikte; olağanüstü misina sarımı söz konusudur. Bu unsurların yanı sıra düzgün çalışma ve maksimum kullanım ömrü ile de dikkatleri üzerine çeker. Bu özelliklerin hepsi eliptik biçimli salınım dişliler sayesinde elde edilen avantajlardan biridir. Eliptik salınım sisteminde kullanılan dişliler her zaman birbirine tam bir şekilde oturduğu için oldukça önemli bir özelliktir. Bu sayede de piyasada bulunan birçok makinada sıkça rastlanan olumsuz durumlar ortaya çıkmamaktadır. Bu durumun tam tersine makinanın sıçrama yapması engellenir ve oldukça muntazam olta atımı sağlanır.

Okuma ceymar olta özelliklerinden bir diğeri ise çift güçlü çekiş sistemi olarak ön plana çıkmaktadır. Çekiş basınıcını ve verimliliğini, düzgün çalışmayı maksimize etmesiyle balık avında başarıyı etkin olarak kullanmaya destek olur. Bunun içinde de çift güçlü çekiş sistemi kullanır. Makaranın üzerine monte edilmiş olan ve suyu engelleme sistemi tarafından korunmakta olan çoklu diskli keçiden üretilmiş çekiş sistemi devreye girer. Makaranın altında yer alan ikinci çekiş sistemi ile çalışır. Maksimum stabilite için makaranın her iki yüzeyine de eşit basınç uygulaması sayesinde kusursuz bir balık avı sağlamayı hedeflemektedir. Okuma ceymar olta makinelerinin bir diğer ön plana çıkar özelliği ise keskin gövde dizaynı ile hem şık hem de işlevsel yapısıdır. Bu önemli özelliği makinanın gövde profilini inceltmeyi sağlar. Bu şekilde de fazla metalden ve makaranın fazla boyutlarından kurtulmaya destek olur. Bu şekilde de ağırlığın azalması sağlanır. Bundan dolayı okuma ceymar olta genel olarak hafif ve kompakt özelliklerde olup oldukça çarpıcı bir görünüşe sahiptir. Olta yemini salma sisteminde ise balık avı yapan kişilerin makine makaralarını boşa alması ile olta yemini serbest bırakmalarını amaçlamaktadır. Bu şekilde olta yemi oldukça hassas ve dikkatli şekilde kontrol altına alınabilir. Bunun dışında makinanın arka bölümünde bir diğer mikro ayarlamalı kalama sistemi vardır. Bu sistemi boşa almak adına sadece tutamağın çevrilmesi yeterli olacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.