Garmin Bulucu

20-03-2018 11:03
Garmin Bulucu

Garmin Bulucu


Bütün balıkçıların amacı bir avlanmaya çıktıkları zaman elleri boş dönmemektir. Bu hem olta balıkçılığında hem de tekne balıkçılığında istenilen temel bir kuraldır. Bu kuralı gerçekleştirmek için tekne ile çıkılan avlanmalarda kullanılması gereken garmin balık bulucular son teknoloji ile üretilen ve piyasa da beğeni ile karşılaşan bir cihaz olma özelliğine de sahiptir. Yıllar öncesinde insanlık tarihi ile başlayan balıkçılık ileri teknolojilerle de çok fazla nesile ulaşacağa benziyor.

 


Merak duygusu insanoğlunun doğasında olan bir duygudur. Bunun yanına birde başarma duyusu eklendiği zaman balıkçılıkta işi şansa bırakmak yerine avlanmayı yönetmek gerekir. Bu nedenden dolayı da garmin balık bulucular devreye giren isimlerden olmaktadır. Çok karmaşık bir cihaz gibi görünse de aslına bakılırsa kullanması oldukça basit olan cihazdır. Denizin derinliklerini bilerek ya da görerek hareket etmek başarıyı yakalamakta oldukça etkilidir. Balık bulucular vat güçlerine göre denizin derinliklerini göstermektedir.

 


Piyasada bulunan balık bulucu çeşitleri içinde garmin balık bulucular oldukça yaygın olarak kullanılan isimler arasındadır. Bu cihazları kullanırken biraz balıkçılık bilgisi de gerekli,1000 vata sahip olan cihazlarda balıklar net görünmemektedir. Bu gibi noktalarda balıkçılıkta balık bilgisi önemlidir. Balıkların bulundukları alan belli olmaktadır fakat balıkların cinsi seçilememektedir.  Dolayısı ile avlanması yasak olan balık türünü avlamak istemeyiz. Cihazın kalitesi kadar kullanacak kişilerin balıkçılık ve balık bilgisi de oldukça önemlidir.

 


Son yıllarda balıkların yakalanması konusunda yaşanan sorunlar balık bulucuların kullanımını arttırmıştır. Artan süreçlerde kullanılan cihazların çeşitliliği ve alternatif markaları da piyasaya çıkmıştır. Çok fazla ürün çeşitliliği olmasa da azımsanacak şekilde de değildir.  Balıkçılar için sadece balığın sürüler halinde dolaştığı bölgeyi tespit etmek için değil aynı zamanda da denizin dip kısmının taşlık mı ya da düzlük mü olduğunu belirlemekte de garmin balık bulucular etkili olmaktadır. Denizin derinliklerinde dalış yapılarak sünger çıkartma ya da inci üreten midyeleri toplamak için denizin zemininin nasıl olduğunu tespit etmek oldukça etkilidir.

 


Piyasada alacak olduğunuz cihazların fiyatlarını belirleyen; kullanılacak olan cihazın ekran boyutu, renk seçenekleri, cihazın çıkış gücü, frekans aralığı, frekanslarda yapmış olduğu açı ve son olarakta takılabilir ayna sayısı önemlidir. Cihazlarda fiyatı belirleyen özellikler bunlardır. Cihazda saymış olduğumuz özelliklerin çok iyi olması fiyatın yükselmesine etkide bulunmaktadır. Orta düzeyde bulunan bir cihazında fiyatı ona göre olmaktadır.

 



Tüm Balık Bulucular İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.