Deniz Altında Kolayca Tutmak için Tasarlanan Eldivenler

25-02-2019 12:31
Deniz Altında Kolayca Tutmak için Tasarlanan Eldivenler

Dalış eldivenleri dalgıçlar için en önemli ekipmanlardan biridir. Özellikle kış mevsiminde yapılan dalışlar için dalgıcın soğuktan korunmasını sağlayan dalış eldivenleri oldukça koruyucu bir görev görür. Dalış eldivenleri genellikle dalış patiğinde olduğu gibi neoprenden elde edilmektedir.Genel olarak dalış eldivenleri için tek görev soğuktan korumak değildir. Özellikle dengesizlik gibi durumlarda tıpkı karada olduğu gibi deniz altında da tutunmayı sağlar. Ancak deniz altında tutunurken midye, keskin kayalar ya da paslı demirler gibi oldukça tehlikeli durumlar söz konusu olabilir. Bu noktada dalış eldiveni dalgının ellerini koruyacaktır. Dalış eldiveni olmadan yapılan dalışlarda, kişi ellerini zedeleyebilir bu durumda da su altında ciddi bir risk oluşur. Dalış malzemeleri arasında oldukça önemli olan dalış eldivenleri dalgıcın tüm güvenliğini sağlayabilir. Dalış malzemeleri arasında: Dalış elbisesi, palet, zıpkın, dalış maske, şnorkel, dalış maskesi, dalış eldiveni, dalış çorabı, dalış bıçağı, BC denge yeleği, dalış aksesuarları, dalış tüpü, dalış bilgisayarı, dalış çantası, dalış şamandırası, dalış tüpü, sualtı kamerası gibi birçok çeşitli malzeme bulunabilir. Bu malzemeler dalan kişi için oldukça önemlidir. Dalan kişinin tüm güvenliğini ve konforunu sağlayan bu malzemelerin mutlaka kaliteli olarak tercih edilmesi, ufak detayların bile atlanmaması gerekmektedir. Dalış eldivenleri de bu malzemelerin başında gelmektedir. Dalış eldiveni çeşitli durumlarda dalgıcın tüm hayatını kurtarabilir ve dalış yapan kişinin tüm konforunu sağlayabilir.

Dalış Eldiven Modelleri

Dalış malzemeleri arasında oldukça önemli bir yeri olan dalış eldiven modelleri birçok farklı modelde üretilmektedir. Bu modeller arasında en çok tercih edilenleri yüzde yüz şekilde neoprenden üretilmiş olanlardır. Bu modeldeki dalış eldiven modelleri yıpranmayı ve kaymayı kolayca engeller. Dalış eldivenlerinin de mevsime göre kullanılması gerekmektedir. Özellikle yaz aylarına özel olarak üretilmiş olan eldivenler yaz mevsiminde dalgıcın bunalmamasını da sağlar. Dikişsiz olan eldiven modelleri özellikle uzun süren dalışlar da oldukça avantaj sağlar. Bunun dışında eldiven süper streç malzemeden imal edilmiş ise bu noktada sanki elinizde eldiven yokmuş gibi hareket edebilirsiniz. Fotoğraf çekimlerinde , video çekimlerinde veya zıpkınla balık avında çok üst seviyede hassasiyet sağlar.

Dalış Eldiven Fiyatları Nedir?

Dalış eldiven fiyatları tercih edilen modele ve markaya göre belirlenir. Bu detayların yanı sıra eldivenin özellikleri ne kadar artarsa, fiyat da doğru orantılı olarak artacaktır. Bu noktada dalış eldiveni fiyatlarından ziyade eldivenin kalitesine göre karar vermek en önemli unsurların başında gelir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.