Amerikan Menşeli Tica

20-03-2018 12:35
Amerikan Menşeli Tica

Amerikan Menşeli Tica


Günümüzde insanların günlük hayattaki streslerini atmak için spor amaçlı yapılan faaliyetleri arasında olta balıkçılığı ilk sıralarda gelmektedir. Sanıldığı kadar kolay olmayan balıkçılık faaliyetinde temel kural sabır ve doğru ürün seçimidir. Balıkçılık dendiği zaman akıllara denizler, göller, akarsular gelmektedir. Balıkların avlanma alanlarının buralar olması direk olarak akıllara bunları getirmektedir. Doğru ürün seçimleri ile başlayan balıkçılıkta çeşitli markalar vardır.

 


Seçim yapılacak olan markanın geçmişinin eskilere dayanması güven anlamında daha fazla şey vermektedir.  Geçmişinin uzun yıllara dayanması ile tica birçok balıkçı tarafından tanınan ve tercih edilen marka konumundadır. Balıkçılıkta kullanılan malzemeler oldukça çok çeşitliliğe sahiptir. Bu çeşitlilik içinde kullanılacak olan malzemeleri seçmek hiçte kolay bir iş değildir. Seçimlerimiz esnasında piyasadaki markaların deneyimleri ve kaliteleri bizlere öncülük yapacaktır.

 


1965 yılından bu yana balıkçılık sektöründe hizmet veren tica Amerika menşeli bir marka olmasının yanı sıra dünyada sıralama olarak 2. Sırada gelen bir marka olarakta kalitesini kanıtlamıştır. Markanın kurulduğu andan itibaren geçmişine bakacak olursak tecrübe ve deneyimin hâkim olduğunu görüyoruz. 30 ülkeyi aşmış şekilde üretimler tesisleri ve operasyon merkezi vardır. Markamız tica sadece balıkçılık malzemeleri konusunda üretimlerini gerçekleştirmektedir. Bu onun üretim yapmakta olduğu alanda ileri düzeyde olmak için atmış olduğu adımlar arasındadır.

 


Performans için doğan bir marka ile çalışmak başarılı avlanmaları da beraberinde getirmektedir. 1991 yılından bu yana aktif bir şekilde balıkçıları desteklemekte olan bir marka olması da onun piyasadaki yerini yukarılara çıkartmıştır. Farklı ve kaliteli çalışmalar yapan ticamarkası teknoloji ve detaylara dikkat etmektedir. Bu özellik markanın en nemli özelliği olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun akabinde ise fark yaratan bir özelliğe de sahip olması ikinci sırada gelen özelliktir. Markanın üretmiş olduğu makinelerde farklı büyüklüklere sahip olan makaralar kullanılmaktadır.

 


Markamız tica RRB yüksek yoğunlukta paslanmaz rulman teknolojisine de sahip olması onun öne çıkmasında etkilidir. Bu kaliteli üretimde paslanmaz rulmanların merkezden kenara doğru yoğunluğun arttırılması ile üretilen bu teknolojide denizlerin tuzlu suyuna dayanıklılık göstererek olta makinemizin kalbini korur. Sağlıklı şekillerde kullanıcı dostu olması balık tutkunları için oldukça faydalıdır. İşte Amerikan markası olan tica piyasada üst düzeyde bulunmasının arkasında kaliteli ürünler tasarlaması vardır. Olta makineleri, olta kamışları sitemizde tüm kalitesi ile sizleri beklemektedir. Uzun yıllar sizleri yolda bırakmadan çalışabileceğiniz marka istiyorsanız işte bunun için doğru adrestesiniz demektir. Kullanmadan bilemeseniz de markanın ürün yorumlarında bir fikir edinebilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.